Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner de Grips på en Yamaha Road Star

Yamaha linje av Road Star motorsykler er i stand til bilturer som strekker seg i hundrevis av miles på en gang. Mange av the Road Stars komponentene begynner å bære i løpet av disse utflukter, de fleste som krever erstatning før enn senere. Dette gjelder spesielt for motorsykkelens håndtak, som er i konstant kontakt med rytterens hender. Selv erstatte en slitt sett med håndtak synes enkel, limet som brukes til å feste grepene på styret er ganske sterk. En kombinasjon av tålmodighet og riktig verktøy unseats selv de mest gjenstridige grep. Du trenger Side 8 - og 10-mm stikkontakter
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Trykkluft
Blåsepistol
80-sandpapir

Vis flere instruksjoner
en

Løsne boltene som fester clutch hendel abbor og foran brems master sylinder på styret med en 10-mm og 8-mm-kontakten er festet til en pipenøkkel. Skyv begge komponentene bort fra håndtakene.
2

Skru boltene fra bunnen av venstre og høyre håndtak bytte pods med en stjerneskrutrekker. Trekk venstre bryter pod ut av styret.
3

Trekk rette bryteren pod fra hverandre for å få tilgang til gass rør og sin hånd grep. Trekk throttle kabler ut av gassen røret, trekk deretter rette bryteren pod vekk fra styret.
4

Sett inn en flat skrutrekker mellom venstre hånd grep og styret. Lirke en liten del av grepet ut av styret. Blås trykkluft inn i gapet mellom grepet og styret med et blåserør. Arbeid skrutrekkeren fra side til side for å løsne grepet før det kan bli skjøvet ut av styret. Ta av høyre hånd grep fra gassen røret etter samme metode.
5

Fjern eventuelle gjenværende lim eller hånd grep partikler fra styret og gassen røret ved hjelp av 80-sandpapir.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110378.html

Previous:
Next:

motorsykler