Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Vance & Hines Double Barrel Installasjonsveiledning

Motorsykler er utstyrt med et sett av standard eksosrør. Etter-markedet rør - utviklet for å forbedre ytelsen og skape en høyere, dypere lyd - er en billig tillegg til lager eksosanlegg. Etter-markedet eksos systemer varierer i pris og kvalitet. Den Vance & Hines Double Barrel eksosanlegg omdirigeringer eksosen ut på høyre side av motorsykkelen - en rør på toppen av den andre. Du trenger
Myk klut eller håndkle
tusj
skrutrekker
Standard skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Avinstaller lager eksos systemet fra motorsykkelen i henhold til brukerhåndboken.
2

Fjern varmeskjold og header fra pakken og nøye sted på en myk klut eller håndkle. Med en tusj, markere plasseringen på utsiden av varmeskjold der slangeklemmer med sløyfe gjennom klipsene.
3

Installer varmeskjold ved å skyve dem på header montering. Koble varmeskjold til forsamlingen med slangeklemmer - # 20 for header rør og # 28 for lyddempere. Stram skruene i klemmene med en skrutrekker. Sørg hodene på skruene er tilgjengelige for senere justering av eksosanlegget.
4

Skyv eksos port flensen på hodet røret. Deretter installerer låseringen for hånd fra lager eksosanlegg fjernet tidligere.
5

Fest den medfølgende festebraketten med fire flensforbindelsesskruer og trekk til med en skiftenøkkel. Fest de medfølgende mutter platene ved å skyve dem inn i brakettene på baksiden av hver skjerf. Ikke stram.
6

Installer eksosanlegg i den bakre eksos port og deretter forsiden. Fest braketten til eksosrøret - med medfølgende flensboltene - til nedre ramme rail på høyre side av motorsykkelen. Ikke stram flensboltene.
7

Stram flensboltene på eksos port og monteringsbrakett bolter med en skiftenøkkel.
8

Skyv varmeskjold for lyddemper på kroppen. Varmeskjoldet stemplet med "Vance & Hines 'logoen skal være på topp lyddemper. For å sikre jevnhet varmeskjold, sikre skjoldene utvide ca ½-tommers forbi lyddempere.
9

Stram alle slangeklemmer med en skrutrekker. Sikre jevnhet varmeskjold ved tiltrekking.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110670.html

Previous:
Next:

motorsykler