Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Goldwing GL1800

Designet som Honda ' s premiere langdistanse touring motorsykkel, krever GL1800 Goldwing en jevn tilførsel av ny olje. Påfyll av denne tilførselen av olje og oljefilter er helt avgjørende for å opprettholde en jevn, pålitelig ride. The Goldwing ' s størrelsen kan gjøre oppgaven synes ganske vanskelig, men denne grunnleggende oppgaven kan utføres med en minimal mengde arbeid. Selv om noen karosserideler må fjernes for å få tilgang til oljefilter, oljepluggen og olje filler halsen, forventer hele jobben for å ta omtrent en time å fullføre. Du trenger
Phillips skrutrekker
17 mm socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Oljetappeplugg O-ring
oljefilter skiftenøkkel
Olje filter
trakt
4 qts. 10W40 motorolje
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Velg en plan og arbeidsområde og parkere motorsykkelen på sin kick stand. Klargjør motorsykkelen for oljeskift. Fjern den fremre Underkåpen fra motorsykkelen, som er sikret på plass av seks plast pop nagler og to bolter. Fjern popnagler ved å vri på midten av klinke mot klokken med en skrutrekker og trekk nagler ut av kåpen. Fjern bolten fra hver side av nedre kåpe med en unbrakonøkkel. Trekk Underkåpen bort fra motorsykkelen og sett det til side. Ta av høyre side ramme dekselet, trekke monteringstappene ut av rammen ' s gummituter. Sette rammen dekke til side.
2

Shift motorsykkelen i fri og starte motoren, slik at den gå på tomgang i tre minutter. Dette vil varme motoren ' oljeforsyning, slik at den kan tømmes helt i en kort tidsperiode. Stopp motoren og la den avkjøles i to minutter.
3

Ta av oljepåfyllingslokket og peilepinnen fra høyre side av motoren. Finn oljepluggen på forsiden av motoren, ved siden av oljefilteret. Ved hjelp av en 17 mm-kontakten, ta ut bunnpluggen og la oljen renne ned i en bunnpanne. Fjern og bytt O-ringen fra bunnpluggen. Skru tappepluggen på motoren og trekk den til 25 ft-lbs. med en momentnøkkel.
4

Fjern oljefilteret med en cap-type olje filter skiftenøkkel. Noe olje igjen i oljepumpe å renne inn i en bunnpanne. Klargjør det nye oljefilteret, spre et lag med fersk 10W40 motorolje rundt filteret ' s indre overflaten. Skru oljefilteret på motoren for hånd til den er plassert mot oljepumpe. Stram oljefilteret til 20 ft-lbs. med en momentnøkkel.
5

Sett inn en trakt inn i olje filler halsen på høyre side av motoren. Hell opp til 3,9 qts. av fersk 10W40 motorolje inn i motoren. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl med en ren butikk håndkle.
6

Tørk av oljepåfyllingslokket og peilepinnen rent med en klut og sett den inn i filler halsen. Trekk ut peilepinnen og kontroller oljenivået. Øk oljenivået etter behov, helle små mengder ny olje inn i filler halsen. Kontroller oljenivået på nytt. Skru av oljepåfyllingslokket og peilepinnen på olje filler halsen hvis oljenivået er riktig.
7

Sett høyre side ramme cover, trykke monteringstappene inn i rammen ' s Gummitetninger . Installere Underkåpen. Bruk en unbrakonøkkel for å sette inn og stram de to nederste boltene. Sett inn popnagler i sine festepunkter og vri midten av klinke klokken med en skrutrekker for å låse den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107293.html

Previous:
Next:

motorsykler