Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en toppakning på en 1986 Harley Davidson

The V-twin Evolution-motoren er en to-sylindret, fire-takts, luftkjølt, overhead-ventil V-twin. Den har tre store komponentgrupper: sylinder, blokk, og girkassen. Den sylindersammenstilling inkluderer topplokk, ventiler, rocker arm cover, vippearmer og stempel. Sylindere monteres på veivhuset, i en 45-graders "V", med begge stempelstenger koblet til en enkelt sveiv pin. Den opp-og-ned-bevegelse av stempelet i sylinderen omdannes til sirkulær bevegelse i veivhuset. Den multi-brikke veivaksel består av en sveiv pin montert mellom to om akselens lagring. Du trenger
Standard skiftenøkkel satt
Standard socket satt
Hammer
Soft metall punsj
permanent markør
Tenger
Standard hex hodet satt
bak hjuls motorsykkel jack
Vis flere instruksjoner
Topplokk fjerning
1 sylindersammenstilling inkluderer topplokk, ventiler, rocker arm cover, vippearmer og stempel.

Fjern det øverste fire bolter, skiver og fiber sel ved hjelp av standard hex head set. Fjern de øvre og midtre deler av rocker boksen. Fjern pakningene og kast.
2

Plasser motorsykkelen på bakhjulet jack. Hev motorsykkelen slik at den bakre hjulet kan dreies fritt. Plasser motorsykkel i fjerde gir og vri hjulet til begge de Sylinderventiler er stengt på hodet blir reparert.
3

Fjern de to 5/16-inch rocker arm beholde bolter på push rod slutten. Fjern de resterende festene og skiver som holder lavere rocker arm dekselet til topplokket. Fjern den nedre rocker dekselet.
4 Den multi-brikke veivaksel består av en sveiv pin montert mellom to motvekt svinghjul.

Fjern rocker arm sjakter ved å peke dem ut ved hjelp av en hammer og et mykt metall punch. Fjern vippearmer og merke dem med en permanent markør for montering i sine opprinnelige steder.
5

Løsne hvert hode skrue en åttendedel av en sving med klokken sekvens for den bakre sylinder og mot klokken for foran sylinder. Fortsett å løsne i en åttendedel omdreining til skruene er løse. Fjern skruene og tykke skiver. Ta av topplokk, toppakning, og O-ringer. Installere den nye toppakning og re-installere de andre komponentene i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110276.html

Previous:
Next:

motorsykler