Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yoshimira Eksos Instruksjoner

Yoshimura produserer komplette motorsykkel eksosanlegg for å legge til sykkelen din. Eksos systemer bære brukt brensel og luft fra motoren inn i den bakre av sykkelen. Baffles innsiden av eksosrør dempe lyden fra eksosen. Baffles kan knekke inne i rørene og forårsake rallende lyder ved akselerasjon eller enderør kan slå en blå farge etter flere års bruk. Begge disse situasjonene krever en ny eksos-systemet for å slå av sykkelen og holde den ser ny. Du trenger
Yoshimura eksos kit med
4 våren kroker
to bolter
4 fjærbrikkene
to u-nøtter
to par justerbare tang
Show Flere Instruksjoner
en

Slide de bøyde eksosrør deler på eksosrørene. Hver eksosrør del svinger utover fra eksos.
2

Hook en eksos karabinkrok på eksosrøret og eksosrør på hver side av eksosrøret i krysset. Eksos våren kroker har en krok i hver ende og en fjær i midten.
3

Sett eksosrørene i eksos manifolder på hver side av motorsykkelen.

4

Slide en fjær skiven på en bolt. Juster hullet i monteringsplaten til eksosanlegg hull på motorsykkelen side. Skyv bolten gjennom eksos festebraketten og hull.
5

Slide en ekstra fjær skive på bolten spissen stikker ut fra baksiden av brakett og en u-nut. Stram til u-nut. Plasser et par justerbare tang på skruehodet og et annet par på mutteren.
6

Vri mutteren med urviseren mens bolten fast med den andre hånden til å stramme det helt. Gjenta dette trinnet for å installere andre eksosrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110275.html

Previous:
Next:

motorsykler