Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Reparer 2007 Harley Chain sak Seal

Harley-Davidson drivlinjer bruke en primær drivsystem å gjennomføre kraften fra motoren til overføring i sine 2007-modeller. Ligger på venstre side av motoren, omslutter den primære kjedekasse den primære stasjonen. Den kjedekasse inneholder motorens utgående aksel kompensator sprocket, clutch montering, primære stasjonen kjeden og dynamoen. Primær kjedekasse væsken smører den primære primære kjedekasse. Tap av kontroll av de primære kjedekasse smøremiddel kan føre til overoppheting clutch komponenter, feil clutch drift og akselerert primære kjetting og tannhjul slitasje. Lekker smøremiddel kan blåse tilbake på bakbremsene og den bakre dekk, som fører til en usikker riding tilstand på grunn av dårligere bremseegenskaper. Langvarig skade vil omfatte oppmykning av gummi i bakdekket, og eventuell dekk feil. Du trenger
10 mm fastnøkkel
Catch pan
Allen driver
Butikk filler
Primary kjedekasse bunnpluggen O-ring
Foot-pound momentnøkkel
pakning skrape
Ny primære kjedekasse pakning
Torx driver satt
tommers-kilos momentnøkkel
HD Formula + Transmission and Primary kjedekasse Glidemiddel Part no. 99851-05 eller tilsvarende
Vis flere instruksjoner
en

Fjern batteridekselet. Løsne den negative (svart) kabel bolt med en 10 mm fastnøkkel. Fjern bolten og kabelen fra batteriet terminalen. Plasser den negative batterikabelen der det ikke vil uhell kontakt minuspolen.
2

Place en fangst fat under det primære tilfelle bunnpluggen. Fjern tappepluggen med en Allen driver og tøm den primære smøremiddel. Inspisere magnet i bunnpluggen for overdreven rusk eller metall salt. Rengjør magnet med en butikk fille.
3

Fjern og kast den gamle primære kjedekasse bunnpluggen O-ring og installere en ny O-ring. Monter tappepluggen og O-ringen i avløpet hullet og trekk den til med 14 til 21 fot-pounds av dreiemoment med en fot-pund momentnøkkel og Allen driver.
4

Fjern 13 primære dekselet festene med en Allen driver. Separer primære kjedekasse dekselet fra indre primære saken og ta av dekselet. Plasser dekselet på en seng av ren butikk filler.
5

Skrap den gamle pakningen av de primære kjedekasse dekselpakning flater med en pakning skrape. Vær forsiktig som den primære dekselet er laget av aluminium og blir lett skadet. En skadet pakning overflate kan føre til en vedvarende lekkasje. Erstatt den primære kjedekasse dekselet hvis pakningen overflaten er skadet.
6

Tørk ut den primære kjedekasse dekselet med rene butikk filler for å fjerne alle de gamle smøremiddel og rusk. Tørk av kjedekasse dekselpakning flater og sikre at de er rene og tørre.
7

Heng den nye primære kjedekasse pakning på lokalisering pigger som stikker ut fra den indre primære tilfelle. Parre den primære kjedekasse dekselet med kjedekasse og holde det på plass. Vær forsiktig så pakningen kan bli fortrengt eller skadet hvis dekselet er håndtert uforsiktig.
8

Sett de primære dekke festene og stram dem med fingrene. Trekk til festene til 108-120 tommers-pounds av dreiemoment med en tomme-pund momentnøkkel og Allen driver. Trekk til festene i en krysser mønster. Begynn med bolten i henhold til den fremre kant av clutch inspeksjon dekselet, og dreiemoment på bolten over den forreste kant av clutchen inspeksjonsluke. Alternere momenttrekking øvre og nedre festene som du beveger deg mot den fremre enden av den primære kjedekasse dekselet. Trekk til festene på baksiden av utgangspunktet i en lignende krysser mønster etter fronten av dekselet er moment.
9

Ha en hjelper holde sykkelen oppreist og nivå.
10

Løsne skruene fra clutch inspeksjonsluke med en Torx driver. Trekk inspeksjonsluke og pakningen fra den primære kjedekasse dekselet.
11

Legg mengden av kjedekasse smøremiddel spesifisert for din modell Harley. Ikke fyll. Tørk av clutch Inspeksjonsdeksel tetningsoverflatene med en butikk fille for å fjerne sølt smøremiddel.
12

Installer clutch inspeksjon pakning på den primære dekselet og over inspeksjonshullet. Skyv nubs på pakningen i sporet rundt inspeksjonshullet å holde tetningen mens du håndterer clutch inspeksjonsluke.
13

Hold clutch inspeksjon på plass og tråd den øverste skruen for hånd . Monter de resterende skruene og trekk dem til 84-108 tommers-pounds av dreiemoment med en tomme-pund momentnøkkel og Torx driver, ved hjelp av en krysser mønster som begynner med tolv skruen.
14

Installer den negative batterikabelen og bolt på minuspolen og stram med en 10 mm fastnøkkel. Klikk batteriet på plass.
15

Følg tetningsoverflatene og sikre at det ikke er noen lekkasjer tilstede. Test clutch funksjon ved lave hastigheter før test-riding bilen på veien hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111117.html

Previous:
Next:

motorsykler