Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan måtte taste en Ducati Switch

Ducati motorsykkel brytere er ukonvensjonelle fordi produsenten bruker ulike kilespor for sykler produsert i samme årsmodell. Dette gjøres for å redusere muligheten for å starte andre Ducatis med en tilsvarende nøkkel. I motsetning til enkelte brytere som har flyttbare tumblers, kan Ducati brytere ikke endres. Hvis tenningen på Ducati er skadet, er den mest kostnadseffektive løsningen en ny bryter og nøkkel. Hvis en tast er ødelagt eller tapt, rekey du bryteren ved å henvise til koden for Ducati din og kutter en ny nøkkel fra den riktige blank. Du trenger
Key blank
Magnetisk fluks
kodenøkkel-cutting maskin
Vis flere instruksjoner
en

Fjern overgangen fra mount sin. Fremgangsmåten varierer avhengig av året og modell av motorsykkelen. Se i service manual eller konsultere en kunnskapsrik mekaniker for prosedyren.
2

Noter kode nummeret på kroppen av bryteren for å finne den riktige nøkkelen blank. Installere bryteren på fjellet sitt.
3

Sett nøkkelen blank helt inn i bryteren for å sørge for at lysbildene på hver side av det tomme er riktige. Ta ut nøkkelen fra bryteren.
4

Påfør et jevnt belegg av magnetisk fluks langs den smale kanten og på sidene av tomt hvor de biter vil bli kuttet. Påfør alltid forandring med den bestemte applikator som fulgte med forandring.
5

Sett nøkkelen inn i bryteren. Slå den hver vei flere ganger for å markere biter. Ta ut nøkkelen fra bryteren.
6

Fest blank i en kodenøkkel cutting maskin med den smale kanten mot knivene. Delvis kuttet biter på de markerte områdene der den magnetiske fluks er fraværende. Fjern den tomme fra maskinen.
7

Coat den smale kanten og på sidene av tomt med mer forandring. Sett nøkkelen inn i bryteren, og slå den hver vei flere ganger. Ta ut nøkkelen.
8

Fest nøkkelen i cutting maskin og fullføre skjæring ved å følge mønsteret av merkede områdene hvor flux er fraværende.
9

Sett inn Nøkkelen til bryteren, og slå den til "On" posisjon. Ta ut nøkkelen og buff biter på polerskive av maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111431.html

Previous:
Next:

motorsykler