Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å bore ut en motorsykkel eksosrøret

Hvis du er ute etter en billig måte å skape en høyere motorsykkel eksos, bør du vurdere å bore hull i eksospotten del av din slip-on eksos. Fjerne lager baffles innebygd i eksos vil også maksimere eksos lyd. Før du forsøker en slik prosedyre, lære lovene som styrer eksos støy i staten. Eksos støy lover varierer fra staten. Boring i den viktigste baffel innenfor slip-on eksos reduserer også eksos flyt restriksjoner, noe som resulterer i motorkraft gevinster. Husk at bore et eksosanlegg vil annullere en eksos garanti. Du trenger
Drill med halv-tommers borekrone i stand til å kutte i metall
Rotary så verktøyet
Socket satt
Motorsykkel reparasjon manuell
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkelens slip-on eksos, som inkluderer lyddemperen. Du skal jobbe med lyddemperen del av eksos. Følg brukermanual eller reparasjon manuelle instruksjoner for plassering av bolter og klemmer som holder eksosrøret på plass. Fjern alle nødvendige bolter før du forsøker å fjerne slip-on eksos.
2

Skjær eksos kjegle ut av eksosrøret ved hjelp av en roterende sag verktøyet. Skriv fra eksosrøret åpningen av din slip-on eksos og klippe sveisen holder eksos membran inne i eksosrøret. Kjeglen vil ikke bli installert på nytt, så ikke bekymre deg om å bevare sin form mens kutte. Ta av eksos kjegle når kappingen er ferdig.
3

Shine a light i bunnen av eksos slip-on og lokalisere hvor eksosen går fra den primære røret inn i andre baffel kammer . Dette vil være i nærheten av den nederste tredjedel av eksos slip-on ved den motsatte enden av enderøret. Den viktigste ledeplate ligger noen få inches over den andre ledeplate, i sentrum av eksos slip-on. Merk dette punktet.
4

Marker fire borepunktene, jevnt fordelt av kvartalene rundt omkretsen av slip-on eksos på det punktet av de viktigste baffel kammeret.
5

Drill fire hull gjennom eksosrør, og inn i sentrum av den slip-on eksos ved hjelp av en halv tomme borkrone kan bore inn i metallet. Pass på at hvert hull er boret jevnt og på riktig tidspunkt merket i forrige trinn.
6

Mark fire flere boring poeng, sentrert i mellom de fire hullene du nettopp boret, med en penn. Avgassene markeringer vil nå bryte omkretsen av slip-on i stedet inn i åttendedeler av kvarter. Pass på at hvert hull er merket på samme omkrets linje som de fire tidligere borede hull.
7

Bor de fire nye hullene med en halv tomme borekronen. Det vil nå være åtte hull, på linje med hverandre, boret inn i hoved baffel av eksosrør.
8

Sett nylig boret slip-on eksos og slå på motorsykkelen for å høre lyden forskjell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110222.html

Previous:
Next:

motorsykler