Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Spin on oljefilter på en Shovelhead

Det er viktig å skifte olje i Shovelhead din på en jevnlig basis. For vanlig olje, er det foreslåtte intervallet 3000 miles. Hvis du bruker syntetisk olje, kan du ri så mye som 5000 miles mellom oljeskift. Ved oljeskift på motorsykkelen din, sørg for å skifte olje filter også. Shovelheads bruke en spin-on/off oljefilter. Du trenger
oljefilter
Olje filter skiftenøkkel - stropp eller socket typer
Container for gammel olje
Tynn papp
Vis flere instruksjoner
Fjern oljefilteret

en

Plasser beholderen for å fange den gamle oljen under oljefilteret. På de fleste lager Shovelheads, vil dette være i fronten av sykkelen. På noen vil det være bak overføringen.
2

Form et stykke tynn papp inn i en trakt og plassere den under oljefilteret for å veilede tømming av olje i beholderen. Boksen som oljefilteret kom inn kan brukes til å gjøre denne trakten.
3

Wrap en stropp olje filter skiftenøkkel rundt oljefilteret eller feste socket olje filter skiftenøkkel til slutten av oljefilteret og spinne filteret mot klokken til filteret er fri for gjengene.
4

Rydd opp noen gamle oljen som ble sølt i prosessen med å fjerne det gamle filteret.


Installer det nye oljefilteret
5

Klargjør det nye filteret ved å gni noe av det gamle olje på pakningen på det nye filteret til å smøre og skape en bedre tetning.

6

Stram det nye oljefilteret ved å spinne det med klokken på gjengene. Hold filteret rett og være forsiktig for ikke å kryss-tråden.
7

Fest oljefilter skiftenøkkel til filteret og gi filteret en annen kvart omdreining til høyre for å stramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109140.html

Previous:
Next:

motorsykler