Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Brake på en motorsykkel

Som en begynnelse motorsykkel rider, lære å bremse er en viktig del av kjøreopplevelsen. Enten det er en cruiser, sport eller multi-purpose sykkel, må du vite hvordan du bruker bremsene for sikkerhets skyld. Bremsing på en motorsykkel er en ervervet ferdighet og kan ta litt tid å lære. Finpuss oppbremsing ferdigheter i en parkeringsplass før du tar sykkelen ut på veien. Instruksjoner
en

Monter motorsykkelen. Dette gjøres vanligvis fra venstre side sett mot fronten av sykkelen. På dette punktet, bør hendene være på sykkelstyret. På venstre hånd er clutchen, på høyre side, foran brems. Pull spaker er plassert mot fronten på styret. Både foran brems og clutch kan brukes ved å klemme disse hendlene.
2

Finn tilbake brems. Akkurat som en sykkel, har motorsykkelen separate foran og bak bremser. Bakbremsen er plassert på høyre fot når føttene er oppe på pedalene. Selv om den bakre bremsen bare gjør mellom 20 og 40 prosent av den samlede bremsing, er det viktig å lokalisere og lære å bruke denne bremsen samtidig med den fremre brems. Påfør bakbremsen ved å trykke ned på den med høyre fot.
3

Påfør front brems forsiktig først, gradvis bruke mer kraft slik at du kommer til en gradvis stopp. Denne type bremsing blir referert til som trinnvis bremsing. Hvis du jam på bremsene, kan du føre til at sykkelen å skli og miste kontrollen. Praktisere denne ferdigheten ved å vurdere hvordan du vil bremse når du nærmer deg et rødt lys.
4

Øv bremsing prosedyrer før du begynne å ri på veien slik at du vil bli laget for første og påfølgende turer. Gjør dette ved å plassere begge hender på styret, med høyre fot opp på pedalen og din venstre fot fortsatt på bakken. Klem clutch deretter presse foran bremsen gradvis mens du skyver ned på bakbremsen. Denne metoden vil stoppe deg og din sykkel trygt.
5

Følg iscenesatt bremsing prosedyre når du rir din sykkel. Iscenesatt bremsing er den tryggeste måten å stoppe sykkelen. Når du først begynner ridning, iscenesatt praksis bremsing til du føler deg komfortabel. Dette er ikke til å være et naturlig instinkt, men heller en lært prosess.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107408.html

Previous:
Next:

motorsykler