Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg bakhjulet på en Suzuki GS 500?

Skifte en utslitt bakdekket på en Suzuki GS500 er en verdifull ferdighet hver motorsyklist bør ha. For folk flest kan endre en bakre dekk synes vanskelig, da bakhjulet må fjernes fra motorsykkelens bakenden før dekket kan bli ivaretatt. Mens noen få spesialiserte verktøy er nødvendig for oppgaven, er GS500 sentrum stand en av de mest vitale, slik at bakhjulet å bli løftet ut av bakken uten hjelp av en jekk. Forvent oppgaven å ta minst en time å fullføre ordentlig. Du trenger:
Hylsnyckel 12 Ferieleiligheter, 14 og 22 mm kontakter
10mm skiftenøkkel
Wood blokker
Schrader ventil verktøyet
Bead bryte verktøy
Tire strykejern
erstatning dekk
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Velg et plant underlag å parkere motorsykkelen og senk den ned sin kick stand. Fjern splinten fra venstre side av bakakselen med tang. Løsne bakakselen låsemutter med en 22 mm pipe og en lang håndteres pipenøkkel. Ved hjelp av en 14mm socket, fjerne par av bolter som fester bak målepunktet til svingarmen. Ikke fjern caliper fra sin dreiemoment bar. Løft bøylen ut av bakbremsen rotoren.
2

Løft bakhjulet ut av bakken ved hjelp av motorsykkelens sentrum stativ. Fjern bakakselen låsemutteren helt. Ved hjelp av en 10mm fastnøkkel, løsne mutterne på kjeden justerbar på endene av svingarmen. Bruk en 12mm socket å løsne kjeden justerbar. Trekk-kjeden av av det bakre hjulet i tannhjulet. Trekk bakakselen ut av svingarm og senke bakhjulet til bakken
3

Lay rattet på et par tre blokker for støtte, vendt mot bremse rotoren oppover. Skru ventilen stammen kjerne med en Schrader ventil verktøyet og la dekket tømmes helt. Bryt dekkets tetning mot hjulet med en perle-breaking verktøy. Trykk ned på dekk for å skape et gap mellom dekk og hjul.
4

Sett et dekk jern inn i gapet på toppen av dekket og en annen på høyre side av dekket. Trykk på begge dekk strykejern ned mot midten av hjulet for å løfte en del av dekket over kanten av hjulet. Hold den øverste dekk jern på plass og sakte slipper andre dekk jern. Beveg dette dekk jern til bunnen av hjulet og trykker den mot midten av hjulet. Gjenta til den øvre halvdelen av dekket har blitt frigjort fra hjulet.
5

Trekk den nedre halvdelen av dekket oppover for å bringe den nærmere toppen av hjulet. Stå hjulet oppreist og hold den mellom knærne. Skyv et dekk jern inn i gapet mellom dekket og hjulet, innsetting av dekk jern under dekket og henge den over kanten av hjulet. Trekk dekk jern oppover med stor kraft for å jekke dekket av av hjulet.
6

Lay det nye dekket over hjulet, slurer toppen av hjul delvis inn i undersiden av dekket. Bruk en dekk jern til spaken den gjenværende del av dekket på hjulet. Trykk ned på dekk for å bringe den øvre halvdel av dekket nærmere hjulet. Bruk et dekk jern for å jekke dekket på hjulet.
7

Fyll dekket med luft, ved hjelp av en luftkompressor, for å sette segl mellom dekk og hjul, angitt med to popping lyder. Installere ventilen stammen kjerne med en Schrader ventil verktøyet og reinflate dekket til ønsket dekktrykk. Installere hjulet i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107407.html

Previous:
Next:

motorsykler