Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ytelse Spesifikasjoner for 1982 Yamaha XJ 1100

1982 var siste produksjonsår av den imponerende Yamaha 1100 XJ, også kjent som Maxim 1100. Selv om dette stort slagvolum sykkel var en av de tidlige forsøk for en japansk produsent å etterligne amerikanske krysseren Harley-Davidson, pakket det noen store ytelse overraskelser sammen med pålitelighet usett i amerikansk motorsykkel. Motor

Ved første rødme, ser Maxim som en cruiser, og det er. Men det er tilpasset fra sport sykler, ikke andre cruisere. The Maxim fortrenger faktisk 1101 kubikkcentimeter med en boring eller 75,5 cc, slag på 68,6 cc og beskjeden komprimering (for en motorsykkel) med 9.0:1. Puste gjennom fire 34-mm Mikuni forgassere, produsert kraft-anlegg 95 hestekrefter og 65 ft-lbs. dreiemoment på 6500 rpm.
resultatutvikling

Mens setet og tilbake-feide sykkelstyre i 1100 Maxim har mer til felles med en laid-back chopper, sitteposisjonen er faktisk nøytral, som det av den sporty Yamaha Seca linjen som deler XJ-merket. Oppreist stilling gir rytteren bedre kontroll. XJ hadde god bremsekraft med doble skivebremser foran og en enkelt plate på baksiden. Forgaffel var litt villedende, mens styret og gafler var både litt høyere enn Seca, hadde de ikke avslappet vinkel eller "rake" av de fleste kryssere, som ga dem sakte styring. De brukte også en luft-assist system som ga en smidig ride.
Strøm-to-Weight
p Med en tørrvekt uten drivstoff, smøremidler eller væsker av 560 kg. var 1100 Maxim ikke en lett sykkel. Når sammenlignet med 782-lb. 1982 Harley FLT som produserte 70 hestekrefter, XJ 1100 hadde en respektabel kraft-til-vekt-forhold for en cruiser-stil sykkel og imponerende akselerasjon. Makt ble levert til bakhjulet via en kardandrift, som ga Maxima en merkelig suspensjon lift forbundet med kardandrift motorsykler. Men det var mer en Idiosyncrasy av sykkelen enn en ulempe som det ikke er designet for racerbanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109627.html

Previous:
Next:

motorsykler