Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Sportster Clutch Inspeksjon: Slik installerer du en Cover Gasket

Fjerning av Harley-Davidson Sportster sin clutch inspeksjonsluke er en vanlig praksis i løpet av de rutinemessig vedlikehold, som for eksempel clutch justeringer og væske endringer. Over tid dekselets tetningspakningen, som hindrer overføring væske siver ut fra dekslet, vil begynne å bære og til slutt lekkasje. Skifte pakning med hvert oljeskift kan hindre at slike situasjoner oppstår, krever bare noen minutter av din tid. Du trenger
Torx-27 bit
Bit driver
Clutch inspeksjon dekselpakning
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skru av seks bolter langs clutch inspeksjon ytterste del, ved hjelp av en Torx-27 bit festet til en bit driver. Trekk clutch inspeksjon dekke vekk fra den primære dekselet.
2

Trekk clutch inspeksjon dekselpakning ut av sin ringed kanal i det primære dekselet. Plasser en ny pakning i den primære dekselet-kanal.
3

Plasser clutch inspeksjon dekselet over pakningen og på den primære dekselet. Skru dekselet er boltene løst på plass, med en Torx-27 bit og en bit driver.
4

Torque clutch Inspeksjonsdeksel bolter til £ 90-inches, ved hjelp av en Torx-27 bit festet til en momentnøkkel. Følg et kryss og tvers mønster å stramme boltene, og starter med den øverste bolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109026.html

Previous:
Next:

motorsykler