Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere den bakre støtdemper for en 2003 Kawasaki 636

En av de mest konkurransedyktige segmenter innenfor motorsykkel industrien i 600 cc sportssykkel klasse. Spesielt de fire store japanske produsenter har en historisk rivalisering. I 2003 ble oppnådd Kawasaki en kant i konkurranse når de produserte ZX-6R, også kjent som 636 på grunn av dens motor 636 cc. Denne svake økningen i motorens slagvolum over standard 600 cc størrelse resulterte i høye salget. Den høye spesifikasjonen suspensjon var en av sykkelens mange imponerende funksjoner. Noen eiere kan oppstå noen forvirring når de ønsker å justere bakhjulsoppheng, men det er ganske lett når den rette fremgangsmåten brukes. Den Kawasaki 636 i fjor av produksjonen var 2006. Du trenger
Hook skiftenøkkel
Flat skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
Juster Bakhjulsoppheng Preload
en

Fjern boltene som fester venstre fot vakt slik at du kan manøvrere kroken skiftenøkkel enkelt. Kroken skiftenøkkel ligger i motorsykkelens verktøysett.
2

Slå toothed mutteren på bakhjulsoppheng med krok skiftenøkkel. Trekk til mutteren for å redusere forspenning og, løsne mutteren for å øke preload. Den tannete mutter er plassert på toppen av fjæren del av den bakre oppheng. Det er sporene på toothed mutter for hver forhåndsdefinert posisjon.
3

Sitt på motorsykkelen for å avgjøre om bakhjulsopphenget høyden blir riktig etter at preload justering.

4

Sett venstre fot vakt når du er ferdig med justeringene.
Juster returdemping og Comrpession Damping
5

Juster den nedre returdemping justering med en rett skrutrekker. Regulatoren er en mørk-farget justering på den nedre delen av bakhjulsopphenget.
6

Slå demping justering med klokken for hardere fjæring, mot klokken for mykere fjæring. Normalposisjonen er 9 på en skala fra 1 til 15.. Bak returdemping styrer hvor raskt den bakre enden vil gå tilbake til normal høyde etter huk, som under kraftig akselerasjon.
7

manipulere den øvre kompresjon adjuster med en skiftenøkkel.
8

Snu kompresjon adjuster klokken for hardere fjæring, mot klokken for mykere fjæring. Normalposisjonen er 3 på en skala fra 1-8. Kompresjon gir den nedadgående kraft under kraftig akselerasjon for å bedre grep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110949.html

Previous:
Next:

motorsykler