Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Oil i forgaffelen på en Victory Motorcycle

Som de fleste moderne motorsykler, Victory linje av cruiser og touring motorsykler stole på en teleskopisk hydraulisk gaffel for å gi den første linjen i forsvaret mot potten hull, humper og andre uregelmessigheter som finnes på den åpne veien. Gaffelen er fylt med en tykk olje som bremser bevegelsen av den nedre gaffel glideren som den er skjøvet oppover. Over tid vil denne oljen brytes ned og begynner å miste sin evne til å motstå denne handlingen, og skaper en ujevn og ustabil tur. A Victory sin gaffel er brukbare og kan demonteres for å drenere og fylle på olje forsyning. Gjør du det, krever imidlertid demontering av motorsykkelens front end, inkludert fjerning av gaflene fra styringsgruppen åk eller trippel klemmer. Du trenger
Ratchet
Socket satt
unbrakonøkkel satt
Hydraulisk lift
strikken
maskeringstape
Flat skrutrekker
Fastnøkkel sett
Gummi-Jawed skrustikke
Cartridge aksel verktøy (Victory part no. PV-47060)
Drensvannsoppsamler
Victory gaffel olje
Fork oljenivået måleverktøy (Victory part no. PV-59000- A)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin side stå.
2

Løsne den fremre bremsekalippernes montering bolter, ved hjelp av en skralle og en stikkontakt. Løsne klemme bolter på undersiden av venstre nedre gaffel ben og forakselen bolt på venstre side av akselen, ved hjelp av en umbraconøkkel.
3

Plasser motorsykkelen på en hydraulisk løft for å heve forhjulet ut av bakken. Skru den fremre bremseklosser bolter, løft bøylen ut av sin braketten på venstre gaffel beinet og foran bremse rotoren. Suspendere bremsekalippernes fra venstre styret, ved hjelp av en strikk ledningen.
4

Skru forakselen bolten helt. Løsne klemme bolter på undersiden av høyre gaffel ben, ved hjelp av en umbraconøkkel. Trekk forakselen ut fra høyre gaffel ben, senk deretter forhjulet på bakken og rulle den bort.
5

skru fra hverandre front fender fra lavere gaffel slidere, ved hjelp av en umbraconøkkel. Løsne Blinklys foran krage klype bolter, samt øvre og nedre trippel klemme klype bolter, ved hjelp av en umbraconøkkel.
6

Slip en maskeringstape-innpakket flat skrutrekker inn i åpningen på baksiden av forkrommede gaffelen hetter på den øvre trippel klemmen. Lirke gaffel caps ut av øvre trippel klemmen og sett dem til side.
7

Løsne hettene på toppen av både gaffel ben, ved hjelp av en fastnøkkel inn under styret. Ikke skru av caps helt på dette tidspunktet.
8

Ta tak i venstre gaffel beinet og dra nedover med en side-til-side vridende bevegelse inntil gaffel beinet kan fjernes helt fra øvre og nedre trippel klemmer, samt front blinklys montering krage.
9

Sett venstre gaffel beinet vertikalt i en gummi-Jawed skrustikke. Skru av hetten helt og trekke hetten med den vedlagte demping stang og gaffel våren så langt ut av gaffelen beinet som mulig. Plassere en fastnøkkel over gaffel våren låsemutteren og skru av hetten fra demping stang.
10

Snu gaffelen våren låsemutter klokken inntil fire til fem tråder stikker ut fra enden av demping stang. Skru en patron aksel verktøy (Victory part no. PV-47060) på slutten av demping stang. Hold gaffel våren nede mens du trekker demping stang oppover og har en assistent fjerne våren låseringen fra under låsemutteren. Skru av verktøyet og gaffel våren lås mutteren fra demping stang. Trekk gaffelen våren og våren lede ut av gaffelen beinet.
11

Ta venstre gaffel beinet fra skrustikke og slå den på høykant over en avtappingspannen å tømme den gamle gaffel olje. Sakte pumpe gaffelen slider å utvise noe olje fanget i indre gaffel kassetten.
12

Sett venstre gaffel beinet tilbake i skrustikke med en liten vinkel. Hell 15.89 unse - eller 470 cc - av Victory gaffel olje inn i toppen av gaffelen beinet. Reposisjonere gaffel beinet før det er helt loddrett i skrustikke.
13

Trekk den øvre gaffel slider oppover til den er helt utvidet. Forsegle toppen av gaffelen røret med hånden din, og deretter trykker ned på øvre gaffel slider og holde den på plass i 15 til 20 sekunder. Dette vil komprimere luften i gaffel røret og kraft ut luftbobler fanget i gaffel olje.
14

Skyv fjærlederens ned demping stang, vendt mot den koniske enden av veiledningen nedover. Skyv den øvre gaffel slider ned til den stopper.
15

Sett en gaffel olje nivå måleverktøy (Victory part no. PV-59000-A) til en høyde på 2,756-inches. Slip måleverktøyet inn i toppen av den gaffel-røret. Ideelt sett bør gaffel oljenivå være nøyaktig 2,756-inches fra toppen av den gaffel-røret. Hevert ut overflødig gaffel olje, etter behov, ved hjelp av en håndpumpe. Ta av måleinstrument.
16

Skyv gaffel våren inn i gaffel ben, deretter skru våren låsemutteren og kassett akselen verktøyet på slutten av demping stang. Trekk demping stang oppover, samtidig som du skyver våren nedover. Sett våren låseringen mellom mutteren og gaffel våren, og slipp våren. Skru av verktøyet.
17

Snu gaffelen våren lås mutteren med urviseren til den når bunnen mot gjengene skåret i slutten av demping stang, ved hjelp av en fastnøkkel. Skru hetten på de demper stang tråder til den er lett plassert mot gaffelen våren låsemutter. Trekk til mutteren mot hetten til 20 fot-pounds, med en momentnøkkel. Skyv demping stang inn i den øvre gaffel slider og skru hetten på plass. Stramme hetten til 20 fot-pounds.
18

Trykk på venstre gaffel ben opp gjennom nedre trippel klemme, front turn signal montering krage og øvre trippel klemme. Stram den øvre trippel klemme klemme til 18 fot-pounds. Stram nederste bolt, etterfulgt av den øverste bolt, på den nedre trippel klemmen til 18 fot-pounds. Stram blinklys montering krage klype bolt til 18 fot-pounds.
19

Fjern høyre gaffel ben og erstatte gaffel olje som beskrevet i trinn 8 til 17. Re-installere riktig gaffel beinet som beskrevet i trinn 18.
20

Re-installere front fender mellom begge gaffel ben. Stram fender festeboltene til fot-pounds.
21

Roll forhjulet mellom gaffel ben, vender foran bremse rotoren mot venstre gaffel beinet. Skyv den fremre aksel gjennom høyre gaffel ben, forhjulet og inn i venstre gaffel beinet. Skru aksel bolt på venstre side av forakselen og trekk den til 35 fot-pounds. Stram venstre gaffel beinet klype bolter til 18 fot-pounds.
22

Senk motorsykkel fra hydraulisk heis og støtte det i oppreist stilling. Trykk ned på styret for å komprimere gaffelen fire til fem ganger. Stram de riktige gaffel beinet klype bolter umiddelbart til 18 fot-pounds. Senk motorsykkel på sin side stå.
23

Re-moment venstre gaffel beinet klype bolter, etterfulgt av høyre gaffel ben klype bolter til 18 fot-pounds.
24 < p> Skyv fronten bremsekalippernes over bremse rotoren, og på sin festebraketten. Trekk til caliper bolter til 31 fot-pounds. Pumpe foran bremsehendelen inntil den føles hard, som betyr at bremseklossene har stengt rundt bremse rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111798.html

Previous:
Next:

motorsykler