Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fordelene av en Trike

The trike er en motorisert, tre-hjuls kjøretøy som er skapt ved å legge en ekstra hjulet til en motorsykkel. Lære å ri en trike er lett hvis du huske på at riding en er ikke det samme som å ha en motorsykkel. For eksempel, er å snu en motorsykkel oppnås ved å lene i den retningen du ønsker å slå. Men for å snu en trike, må du skyve styret sakte i retning av svingen uten å gjøre en brå bevegelse, fordi styret er svært responsive. Det er fire primære fordeler med å ri en trike over andre motorsykler. Balanse

trehjulsykkel kan lett balansert uavhengig av vekt, i motsetning til motorsykler, som må være balansert ved hjelp av bena, spesielt når stopper eller står stille. Slik at du ikke trenger å skreve trike og bruke bena mens stopper på rødt lys. Videre, på grunn av de tre hjulene, er en trike langt mer stabile og mindre sannsynlighet for å velte.
Kontroll
p Hvis du rir ved høye hastigheter, en trehjulsykkel er mye lettere å kontrollere enn en motorsykkel. Hvis veien er forrædersk fordi den er våt eller glatt, er trike mindre sannsynlighet for å skli eller velte. Hvis veien er belagt med is på grunn av tøffe vinterforhold, er trike mye mer stabil og lettere å sykle enn en motorsykkel.
Comfort
p Hvis du har en medisinsk invaliditet som en skadet ben, eller hvis du blir eldre og finner det vanskelig å balansere en motorsykkel, er en trike bilen for deg. Du trenger ikke å sette føttene ned når du stopper, og du vil ikke bli lei kjøring i stop-and-go trafikkforhold.
Safety

motsetning en motorsykkel, passasjerene ikke er egnet til å falle av bilen når den er kjørt over ulendt terreng. De trenger ikke å balansere seg selv for å stabilisere kjøretøyet. Fordi frakte en passasjer på en trike er så praktisk, kan også eldre eller funksjonshemmede passasjerer ri i komfort. En trike har mye mer å tilby i form av bagasje-bæreevne, samt passasjerkomfort, og bagasjen kapasiteten kan bli betydelig forbedret ved hjelp av en trailer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110008.html

Previous:
Next:

motorsykler