Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Steering Leder Peiling Verktøy

styrekrone lagrene er kritisk til håndteringen av motorsykkelen. Med bruk, de bærer ut, lage spill i trippel treet: tilkobling av fremre gaffel og hjul til kabinettet av sykkelen. Å inspisere, smøre eller erstatte Honda hodet lagrene, vil du ha en enklere tid med noen spesialiserte verktøy. Mekaniker Tools

Du må begynne med grunnleggende sett med mekaniker verktøy, inkludert et sett med metriske størrelse skiftenøkler og stikkontakter. En breaker bar (en lang håndteres pipenøkkel) er nyttig fordi det gir deg ekstra innflytelse. En slagtrekker er også anbefalt å bryte løs fast bolter, snarere enn stripping dem. Du vil ha en rekke skrutrekkere, så vel.
Honda-spesifikk Steering Leder Bolt Tool

å få tilgang til styring hodet lagrene, må du fjerne den triple -treet. Eldre Hondas, særlig tendens til å ha en spesiell gjennomgående bolt som hjalp feste trippel-treet. Det var et par inches i diameter, tynn og med hakk i kantene. Ingen normal skiftenøkkel vil fjerne den spesielle gjennomgående bolt. Imidlertid produserer Honda et bestemt verktøy for å fjerne denne spesifikke bolt. Hvis du har din opprinnelige verktøy bag, vil du ha det. Ellers kan du kjøpe det fra en forhandler.
En midlertidig løsning
p Hvis du ikke kan få hendene på Hondas hodet bolt verktøyet, kan du nøye trykker du på det løs. Bruk en bred, flat skrutrekker eller lignende og plasser ledende i skrittet av en av hakk slik at du skal være en pådriver mot klokken for å løsne den. Gi det et par trykk med en hammer, til det løsner. Vær forsiktig, skjønt. Selv om disse verktøyene fungerer, de er langt mer sannsynlig å skade bolten. Metoden er lite sannsynlig å forårsake funksjonell skade, men det kan ødelegge og ding den delen.
Hodet Bolt Sockets

hodet bolt på trippel treet varierer fra modell til modell, men det pleier å være blant de største boltene på motorsykkel. En standard metriske socket sett er kanskje ikke stor nok, så sørg for at du har riktig socket størrelse. Ved hjelp av en justerbar halvmåne skiftenøkkel er ikke anbefalt. Selv om det vil fungere i teorien, er det langt mer sannsynlig å avrunde kantene på bolten, som vanligvis er forkrommet og dekorativ fordi det er så synlig.
Steering Leder Bearing Removal Tools

Du kan erstatte bare kulelager og pakke dem med fett. Som kan gi en gammel styrekrone mer liv. Men hvis de bærende løpene er slitt, eller du bare ønsker å oppgradere lagrene, vil du ønsker å installere konisk rullelager, som har betydelig mer kontakt området, slik at de fungerer bedre. Dette krever fjerning av de gamle raser og innsetting av de nye koniske løp. Løp tendens til å bli satt svært stramt. De er ikke gjenget. De er bare passer, meget tett, og klemt på plass av en hette, og hodet bolt på toppen av hodet, -, og et deksel-og trippel-trestammen i bunnen av hodet. For å fjerne disse, vil du trenge en stål punch av noe slag. En stålstang, omtrent 12 til 16 inches lange og 1/4 til 3/8 tomme i diameter ville gjøre (eller lignende). En meget kraftig standard skrutrekker kan arbeide. Du vil plassere verktøyet gjennom hodet, mot undersiden av løpene, og hamre dem ut med en hammer. Et løsemiddel /penetrant anbefales.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108884.html

Previous:
Next:

motorsykler