Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan er Motorcycle Eksos gjort?

Motorsykkel eksos er utstyrt med flere viktige deler . Blant dem er eksosrør , skjerf og katalysator . Som disse eksosanlegg blitt mer sofistikert , er større design tiltak for å gjøre dem miljøvennlige og mindre skadelig for miljøet . Identifikasjon

Eksosanlegget av en motorsykkel , som i de fleste biler, er ansvarlig for utgivelsen av gasser . Disse gasser , som ofte er skadelig eller farlig , er opprettet i motoren under prosessen med forbrenning . Eksosen er laget for å rute disse gassene ut i luften.
Egenskaper

motoren på en motorsykkel er delvis består av sylindere. Disse fôr flere eksosrør , som vanligvis fashioned ut av rustfritt stål. Gassen mates inn i rørene og båret utenfor sykkelen. Lyddemperen festet til eksosrøret reduserer støy som kommer fra motor funksjon .
Miljømessig betydning

Ved første utgivelse fra motoren , gassene som dannes er giftstoff - karbonmonoksid og karbondioksid. Den moderne motorsykkelen er utstyrt med katalysator . Dette stykket bidrar til å konvertere disse farlige gasser i en renere form av vanndamp , som er mye vennligere til atmosfæren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109185.html

Previous:
Next:

motorsykler