Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få til batteriet i en 2002 Suzuki Intruder 1400

The 1360 cc Intruder VS1400 var en av Suzukis største cruiser motorsykler. Det genereres en stor tilhengerskare av lojale rytterne. Inntrengeren VS1400 var også velkjent for dens vanskelig å få tilgang batteri, som er montert lavt på motorsykkelen foran bakhjulet. Dette gjorde batteribytte ganske ork. Bevæpnet med riktig verktøy, men kan få tilgang til batteriet være relativt problemfri. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
Phillips-skrutrekker
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Løft bakhjulet motorsykkelen ut av bakken ved hjelp av en motorsykkel-spesifikke stativ eller heis.
2

Finn batteriet boksen, som er montert på baksiden av rammen, like under den bakre svingarm. Fjern batteriboksen skruene med en Phillips-skrutrekker. Fjern batteridekselet ved å skyve den til høyre side av motorsykkelen.
3

Løsne den nedre batteri boks bolter, med en pipenøkkel. Ikke fjern skruene helt. Fjern de øvre festebolter og svinge batterikassen nedover for å utsett batteriet.
4

Koble batteriet fra motorsykkelen ved å skru ledningen fører fra batteripolene med en Phillips-skrutrekker. Koble fra den negative (-) terminalen først, deretter koble den positive (+) terminalen. Trekk batteriet ut av batterikassen.
5

reversere prosessen for å installere batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106938.html

Previous:
Next:

motorsykler