Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner forgasseren Fra en V-Star 650

Rengjøring V-Star 650 er forgasseren er et vedlikehold oppgave du må utføre før eller senere på dette elementet av sykkelen. Ustabile bensin formuleringer, skitt og langtidslagring kollektivt eller individuelt handle for å kaste V-Stars forgasser innstillinger ustemt. Mens pour-on kjemiske løsninger noen ganger fikse grov kjører på grunn av problemer for forgasseren, kan ikke alle disse problemene bli kurert på denne måten. Du blir nødt til å fjerne forgasseren for å løse disse mer sta forstyrrelser. Du trenger
assortert skiftenøkler
Sett av Allen fastnøkkel
Lang nese tang
Fuel container
Digital kamera eller maskeringstape og markør
Vis flere instruksjoner

en

Kople batterikablene fra batteriet under setet. Snu drivstoff petcock eller ventil - som ligger ved siden av forgasseren på høyre side av motoren - til "Off" posisjon
2

Finn bensinslangen koblet bak drivstoff petcock.. Ved hjelp av et par lang-nebbetangen skli av klemmen mot den midtre delen av slangen. Med en vridende bevegelse og drivstoff container på hånden, fjerne bensinslangen og tapp drivstoffet i brenselet container.
3

Finn boltene under og på toppen av tanken og skru dem alle. På V-Star 650, sitter speedometeret på toppen av bensintanken montering så du bør koble fra de elektriske tilkoblinger og speedometer kabel før du kan fjerne speedometer måleren. Du vil se en ventil slangen fra bensintanken til inntak manifold. En liten klemme holder denne slangen på plass. Fjern denne slangen fra bensintanken. Du kan nå fjerne bensintanken, som vil avsløre airbox og kanaler på høyre side av luftfilterboksen.
4

Løsne klemmene som holder luftfilterboksen på de forgassere. Det vil være to klemmer som du må løsne. Disse passer på de forgasser inntak. Du trenger ikke å fjerne klemmen skruene helt. Fjern Luftboksen og kanaler for å avsløre forgasserenheten.
5

Finn de Allen bolter under forgassere og i "V" av motoren. Løsne og fjern skruene. Det er totalt fire bolter i alt, to på venstre og 2 på høyre side.
6

Wiggle forgasseren å bryte vedheft av pakningen på forgasseren. Du bør dobbeltsjekke forgasser tilkoblinger for å se om du savnet å fjerne noen slanger eller tilkoblinger.
7

Løsne regulatoren på gassvaieren på styret. Finn forgasseren båndet og fjern gassvaieren forbindelse fra sammenhengen. Du kan nå fjerne hele forgasserenheten gjennom den høyre delen av sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110686.html

Previous:
Next:

motorsykler