Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Yamaha Blaster Bremser

Endre utslitte bremse sko og pads på en Yamaha Blaster er en ganske enkel oppgave som er godt innenfor rekkevidde for de fleste Blaster eiere. I de fleste tilfeller kan en enkel brems endring være ferdig på mindre enn en time med bare et lite utvalg av grunnleggende håndverktøy og en solid plugg. Pass på å bruke vernebriller og støvmaske, som brems støv som dannes etter lang tids bruk kan være farlig hvis det inhaleres eller kommer i kontakt med sensitive områder. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
Needle nese tang
Jack
Brake renere
Medium sandpapir
Butikk håndklær
Brake sko og pads

Vis mer Instruksjoner
Front Brake Shoe Replacement
en

Løsne den fremre hjulet er hjulmuttere med en pipenøkkel. Bruk et par nebbtang til å trekke splinten ut fra slottet mutteren i midten av hjulet hub. Løsne slottet mutteren med en pipenøkkel. Gjenta på motsatt side.
2

Løft forhjulene ut av bakken med en jack. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjerne slepe nøtter og dra hjulet ut av navet. Fjern hub slottet mutteren med en fastnøkkel og trekk navet av av akselen.
3

Trekk bremseskoen plate ut av trommelen. Trekk bremseskoene ut av trommelen. Rens den indre overflaten av trommelen med brems renere og medium sandpapir. Spray trommelen igjen med brems renere og tørk av med en ren butikk håndkle. Sett inn et sett med nye bremsesko inn i trommelen.
4

Sett bremseskoen plate, hub og forhjulet etter omvendt rekkefølge. Gjenta på motsatt hjulet.
Rear Brake Pad Replacement
5

Løsne høyre bakhjul er hjulmuttere med en pipenøkkel. Bruk et par nebbtang til å trekke splinten ut fra slottet mutteren i midten av hjulet hub. Løsne slottet mutteren med en pipenøkkel.
6

Løft bakhjulene ut av bakken ved hjelp av en jekk. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjerne slepe nøtter og dra hjulet ut av navet. Fjern hub slottet mutteren med en fastnøkkel og trekk navet av av akselen.
7

Finn den bakre bremsekalippernes på bakakselen. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjern de to boltene som fester bøylen til sin festebraketten. Skyv bøylen ut av bakre bremse rotoren. Trekk bremseklossene ut fra caliper munn. Rengjør caliper munn med brems renere og tørk av med en ren butikk håndkle. Sett inn et nytt sett med bremseklosser i bøylen.
8

Sett den bakre bremsekalippernes, hub og bakhjul etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107344.html

Previous:
Next:

motorsykler