Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Kawasaki Prairie 650

Selv om senere versjoner av Kawasakis Prairie ATV var fremdeles tilgjengelig fra januar 2011 ble en kraftigere 650cc versjon av quad kun utgitt i 2002 og 2003. Godt mottatt av profesjonelle lesere på rangeringen nettstedet ATV Rider Online, den 650cc versjonen gjorde det best på gresskledde stier og bratte stier. For å sikre optimal ytelse, oppfordres Kawasaki eiere å utføre regelmessige optimaliseringer og mindre reparasjoner på Prairie 650. Feilsøking tips ble inkludert i Prairie brukerhåndboken for å veilede eiere gjennom denne prosessen. Du trenger:
30A sikring
Standard skiftenøkkel
Løsning av 1 ss. natron, plugger en kopp vann
12 volts batterilader
Blyfri bensin
Tennpluggnøkkel
Spark plug gap verktøyet
NGK CR7E eller DENSO U22ESR-N gnist
12 volt, 12 ampere-timers batteri
Batterilader
Vis mer Instruksjoner
Starter Motor
en

Bruk den elektriske starteren. Hvis motoren ikke snu, er det sannsynlig noe galt med startmotoren.
2

sikker på at motoren stoppknapp, som ligger nederst på venstre håndtak, er slått til "RUN . " Ellers kan startmotoren ikke fungere.
3

Ta ut og sjekk hovedsikringen, som finnes under Prairie 650 førersetet. Hvis forbindelsen i midten av sikringen er brutt, har sikringen sviktet. Erstatte den med en ny 30A sikring.
4

Bruk starteren igjen. Hvis starteren fortsatt ikke vil fungere, fjerne og kontrollere om batteriet, som også ligger under Prairie 650 førersetet. Fjerne den ved å løsne batteri-holderen bolter med en skiftenøkkel. Deretter kobler du kabelen fra den negative (-) terminal, etterfulgt av kabelen til den positive (+) en. Til slutt, løft batteriet ut av etuiet uten å vippe den.
5

Rengjør batteripolene tilkoblinger ved hjelp av en løsning av natron og vann hvis de er sotete eller skitten.
6

Skru batteritilkoblingene med en skiftenøkkel hvis de er løse.
7

Lad batteriet til 12,8 volt ved hjelp av en separat-drevet batterilader.
8

Sett batteriet på plass. Denne gangen, koble kabelen til plusspolen først og minuspolen andre. Sett batteriet på plass holderen og setet.
9

Bruk starteren. Ta Prairie 650 til en Kawasaki forhandler hvis det fortsatt ikke vil snu, da dette er en indikasjon på at større reparasjoner kan være nødvendig.
Motorproblemer
10

Sjekk drivstoff nivå første hvis motoren vil snu, men vil ikke starte, misfires eller boder.
11

Refill gasstanken med blyfri bensin hvis det er tomt, og starte motoren.

12

Åpne drivstofftanken og inspisere tilstanden til drivstoff dersom tanken allerede inneholder nok bensin. Hvis det er gummy eller vannaktig, ta Prairie 650 til butikken for å ha drivstofftanken tømt, da dette er en indikasjon på drivstoff forurensning. Fyll på ny bensin.
13

Inspiser Prairie 650 to tennplugger, som ligger i quad foran og bak sylindere. Foran sylinderen er plassert ved siden av front-venstre dekk, mens den bakre sylinderen er plassert på høyre side av quad mellom begge dekkene.
14

Fjern hvert tennpluggen ved å løsne tennplugg hetten . Ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel, rotere hver plugg mot klokken til det er løst. Dra det forsiktig fra sylinderen.
15

Undersøk elektrode slutten av hver tennplugg. Hvis det er brent, sprø, eller revner, må den originale med en ny NGK CR7E eller DENSO U22ESR-N plugg.
16

Sett tennpluggen gap mellom 0,7 og 0,8 mm (0,028 og 0,032 inches ). Dette gapet er måling av avstanden mellom kroken i den ene ende av tennpluggen. For å redusere gapet, skyv tennpluggen mot et fast underlag. For å gjøre det større, bruke en tennplugg gap verktøy for å trekke kroken ut bredere.
17

Installer hver tennplugg ved å dreie dem med urviseren med en tennpluggnøkkel i hver sylinder. Returner tennplugg caps.
18

Bruk starteren. Hvis motoren fortsatt mislykkes eller har problemer, ta Prairie 650 til butikken.
Overoppheting
19

Monitor tomgang tid og lav hastighet kjøring hvis Prairie 650 er overopphetet, kan så altfor mye tid i enten stat føre til at quad overopphetes.
20

Pass på at du bruker kun NGK CR7E eller DENSO U22ESR-N tennplugger, som fastsatt av Kawasaki.

21

sjekke motoren olje nivåer ved å fjerne oljepåfyllingslokket, tørking peilepinnen med en klut, sette inn peilepinnen og fjerne den igjen. Motoroljen skal lage et merke mellom de to flått på peilepinnen. Hvis ikke, fyll på med SAE 10W-40 til motoren oljenivået er mellom disse merkene.
22

Kontroller kjølevæske nivå i reserve tank, som ligger mellom Prairie 650 er dekk på sin venstre side. Kjølevann skal nå "F" linje på siden av den transparente tanken. Hvis ikke, fyll på ny kjølevæske. Kawasaki anbefaler en blanding av en del vann, en del permanent type kjølevæske.
23

Start motoren og ta Prairie 650 til butikken hvis det fortsatt blir overopphetet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110389.html

Previous:
Next:

motorsykler