Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Olje for en Suzuki kong Quad?

Endring av motorens olje og oljefilter regelmessig er en viktig del av å eie og vedlikeholde en Suzuki kong Quad ATV. Denne enkle, men likevel kritisk, fremgangsmåten fjerner eventuelle forurensninger og avfall fanget innenfor motorens veivhuset og sikrer at en frisk tilførsel av olje er til stede hele tiden. Hvis forlates uten tilsyn, vil motorens olje til slutt bryte ned og la friksjon for å generere, iført ned motorens bevegelige deler til point of failure. Hele prosedyren skal ta mindre enn en halv time, og kan brukes på både 450cc og 750cc konge Quad-modeller. Du trenger:
oljeavtappingsbeholder
17mm socket
pipenøkkel
Butikk håndklær
Momentnøkkel
Cap-style olje filter skiftenøkkel
Olje filter
trakt
3,5 liter 10W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Finn motorens olje filler halsen på venstre side av veivhuset og tappepluggen under høyre side av veivhuset. Plassere en bunnpannen under bunnpluggen.
2

Slå på tenningen og starte ATV motor. La ATV til tomgang i stedet for tre minutter å varme oljen til sin driftstemperatur. Stopp motoren og slå av tenningen.
3

Fjern motorolje bunnpluggen med en 17mm socket og la oljen renne helt inn i avtappingspannen. Vask bort tappepluggen i spissen med en butikk håndkle og sett pluggen inn i motoren. Trekk til pluggen med en momentnøkkel.
4

Finn oljefilteret på fronten av motoren. Ved hjelp av en cap-stil oljefilter skiftenøkkel, skru av oljefilteret fra motoren. Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut. Skru en frisk olje filter på plass for hånd til filteret er anbragt mot motoren. Stram oljefilteret ekstra kvart omdreining.
5

Fjern oljepåfyllingslokket fra venstre side av motoren. Plasser en trakt inn i olje filler halsen og hell opp til tre liter fersk 10W40 motorolje. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl før du setter oljepåfyllingslokket.
6

Slå på tenningen og starte motoren. La motoren gå på tomgang i tre minutter for å varme opp oljen til sin driftstemperatur. Stopp motoren og sjekk oljenivået med peilepinnen bygget inn i oljepåfyllingslokket. Legg å heve oljenivået olje etter behov. Ikke legg mer enn 3,5 liter olje inn i motoren. Sett inn oljepåfyllingslokket inn i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107239.html

Previous:
Next:

motorsykler