Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Rengjøring en forgasser på en Kawasaki KE100

Opprettholde en ren forgasseren er svært viktig for en Kawasaki KE100. En skitten forgasser vil føre til KE100 din blir mye høyere enn den trenger å være. Hvis det er en massiv ansamling av smuss så du kan finne at KE100 ikke vil starte. Rengjøring av forgasseren er en ganske enkel prosess, som ikke bør ta deg for lang tid å fullføre. Du trenger
Forgasser rensevæske
Tannbørste
skrutrekker
To filler
Vis flere instruksjoner
en

Skru løs de to skruene på hver side av setet med en skrutrekker og fjern den fra KE100. Dette vil gi deg full tilgang til KE100 forgasseren ovenfra og fra siden.
2

Skrubb hele KE100 forgasseren med tannbørste for å fjerne smuss og skitt. En tannbørste fungerer godt fordi det kan passe i mange av de små sprekker i forgasseren.
3

Skru ut de fire skruene som holder KE100 forgasseren bolle og plasser bollen og de fire skruene til den ene siden. Dette vil gi deg tilgang til innsiden av forgasseren.
4

Skrubb innsiden av forgasseren med tannbørsten.
5

Hell en liten mengde forgasser renere og skrubb KE100 forgasseren bollen. Dette betyr å rense både utsiden og innsiden av KE100 forgasseren. Det er vanlig for forgasser boller å bygge opp mye skitt, så det kan ta litt av fysisk makt for å fjerne all skitten.
6

Hell litt forgasser renere på en ren klut og poler ut noen biter av smuss fjernes ikke fra utsiden av forgasseren.
7

Sett på KE100 forgasseren bolle og sete. Du skal nå ha et rent og fullt fungerende KE100 forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108707.html

Previous:
Next:

motorsykler