Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Carry et Harley Med en 2007 Toyota Tundra

Å ha en Harley Davidson motorsykkel er en bonus for mange sykkel ryttere, og de ønsker å ri dem hvor som helst. Problemet er, noen ganger trenger du en lastebil til å kjøre når du kommer til reisemålet ditt, men du likevel ønsker å sykle også. Svaret er å hale Harley i seng av lastebilen, som i dette tilfellet, er en 2007 Toyota Tundra. Dette bør ta ca 15 til 30 minutter å gjøre riktig, og innebærer noen tunge løft. Du trenger:
Motorsykkel rampe
Assistant
Soft festepunkter looper
2-tommers skralle tie-down stropper
Vis flere instruksjoner
1 < p> Slipp bakluken på lastebilen og plassere motorsykkelen ramp på slutten av bakluken, og pass på at det er solid på plass før du flytter motorsykkel. Så, med hjelp av en assistent, presse Harley opp rampen til den når enden av sengen, slik at forhjulet er rett og rørende frontveggen av sengen. Lukk bakluken hvis mulig. Har din assistent sitte på motorsykkelen og holde den sentrert for de neste trinnene.
2

Wrap de myke festeløkker rundt høyre side av gaffelen, opp toppen av styret. Hook ene enden av ratcheting tie-down stropp inn i de to løkker på den myke tie-down loops, og fest den andre enden til kroken på passasjersiden hjørnet av sengen. Løst skralle stroppen ned, slik at det ikke er tett hele veien og har litt slakk.
3

Gjenta trinn 2 på venstre side av gaffelen. Stram deretter begge festepunktene stropper helt til forhjulet ikke kan slå i det hele tatt.
4

Wrap en myk tie-down sløyfe rundt den bakre rammen av motorsykkelen, så nær den bakre dekk som mulig. Hekte en tie-down stropp gjennom de to løkkene på den myke tie-down og deretter feste den andre enden av sengen kroken på bakre passasjer side av sengen. Løst stramme stroppen ned ved hjelp av ratcheting håndtaket.
5

Gjenta trinn 4 for førerens side av sengen og venstre side av motorsykkelen. Stram deretter ned skralle tie-down stropper hele veien på begge sider til det ikke er sideveis bevegelse til motorsykkelen. Målet er å gjøre sengen og motorsykkelen fungerer som en enhet, på den måten, vil motorsykkelen ikke velte
6

Har din assistent steg av motorsykkelen, og deretter kjøre bilen rundt. blokken, holder et nøye øye på motorsykkelen for å sørge for at det ikke sklir eller flytte. Når du kommer tilbake, sjekker stroppene og trekk dem ned på nytt hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106935.html

Previous:
Next:

motorsykler