Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tow en Kawasaki 440

The Kawasaki 440 er en motorsykkel modell introdusert i 1980 av Kawasaki. Som enhver annen motorsykkel, hvis du ønsker å transportere Kawasaki 440 uten å ha det, må du taue den bak kjøretøyet. Også som alle andre motorsykkel, må Kawasaki 440 være forsvarlig sikret før du begynner å taue den. Med riktig utstyr, kan du være tauing din Kawasaki 440 motorsykkelen i løpet av minutter. Du trenger
Motorsykkel trailer med Hjulkile
3 skralle myke sløyfer
3 skralle stropper
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen du vil skal bruke til å taue traileren på en plan overflate. Løft motorsykkel trailer hengerfeste festes oppå bilens tilhengerfeste og låse den på plass. Låse prosessen varierer fra trailer til trailer, for å så se tilhengerens bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner. Koble tilhengerens slep kjeden til bilens tilhengerfeste for ekstra sikkerhet.
2

Start motorsykkel, legg den i "Nøytral" og gå motorsykkelen opp tilhengerens rampen. Sett forhjulet inn i motorsykkelen bremseklossen og låse hjulet på plass. Låse prosessen varierer mellom ulike bremseklosser, så oppsøk chock sin bruksanvisning for spesifikke detaljer. Med hjulet låst på plass, kan du slå av motorsykkelen.
3

Pakk en myk sløyfe rundt hver av sykkelens styre. Koble den ene enden av Ratchet stroppen til myk sløyfe på venstre styret og den andre enden til stroppen tilknytningspunkt til venstre, front side av tilhengeren. Hvis tilhengeren ikke har en stropp tilkoblingspunkt, kan du koble den skralle stroppen under forkanten av tilhengeren. Koble til en ekstra skralle stroppen til høyre håndtak myke loop og til stroppen koble punkt på høyre, foran side av hengeren. Skralle stroppene ned til de er stramt. Vinkelen mellom stropp og gulvet på hengeren skal være omtrent 45 grader.
4

Pakk en myk sløyfe rundt sykkelens bakhjul brakett. Koble en ende av den tredje stroppen til dette mykt sløyfe og den andre enden av stroppen til en stropp koblingspunkt på baksiden av tilhengeren. Igjen, hvis tilhengeren ikke har en utpekt stropp forbindelse sted, kan du koble den skralle stroppen under den bakre kanten av tilhengeren. Ratchet stroppen ned til den er stram. Det bør også være en 45-graders vinkel mellom denne stroppen og gulvet av tilhengeren.
5

Rist sykkelen med hendene for å simulere humper og bevegelse for å bli slept. Når du gjør dette, bør bare tilhengeren flytte. Hvis sykkelen beveger seg et betydelig beløp, stramme stropper og kontroller at bremseklossen er låst på plass.
6

starte opp bilen blir brukt til å slepe motorsykkel og taue motorsykkelen til ønsket plassering . Ved kjøring med tilhenger, ikke overstige 55 km /h og ta den ekstra vekten inn i kjøretøyet ditt i betraktning ved oppbremsing. Også ta store svinger for å tillate traileren å svinge rundt bak deg. Unngå plutselige og /eller alvorlig kjøretøy bevegelser, da disse kan føre til at tilhengeren velter eller føre til at du mister kontrollen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110385.html

Previous:
Next:

motorsykler