Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Starter på en Honda Goldwing

En skadet eller utslitt forrett kan sette en stopper for en lang motorsykkel tur før det begynner. Uten en fungerende startmotor, vil intet mindre enn en utmattende push-start bringe en Honda Goldwing tilbake til livet. Dessverre, tilgang startmotoren er en ganske vanskelig oppgave, da det er begravet bak en labyrint av karosseri og mekaniske komponenter. Mens erstatning kan være ferdig med grunnleggende håndverktøy, kan det være utover den tekniske kunnskapen om noen DIYers. Don ' t forsøk på å erstatte din startpakke med mindre du er godt kjent med din Goldwing ' s makeup. Du trenger
Motorsykkel stativ 5
, 6 og 10 mm kontakter
Stikknøkkel
10 mm fastnøkkel
Startmotor O-ring
Startmotor
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på et stativ og fjerne bensintanken ' s toppdekselet. Åpne kåpe lommer og fjerne trimme klipp, trykke inn senterbolten og trekke klemmen ut. Trekk lommene bort fra fairing. Ved hjelp av en 5 og en 6 mm-kontakten, fjerne boltene som fester toppdekselet til bensintanken og løft dekslet oppover. Koble fra alle kabler og sette dekslet til side. Bruk en 10 mm-kontakten for å fjerne alle fire boltene som fester drivstofftanken til rammen. Løft høyre side av drivstofftanken oppover og koble fra alle ledningskontakter. Fjern bensintanken fra venstre side av motorsykkelen.
2

Finn den bakre brems master sylinder og fjerne både bolter med 10 mm stikkontakt. Flytt bakbremsen master sylinder til side. Finn de to boltene som var bak bakre brake master sylinder. Disse boltene feste batteriet ' s jordkabel og motsatt skift kabel holderen. Fjern boltene og trekk vekk batteriet jordkabel og omvendt skift kabel holder med en 10 mm-kontakten.
3

Følg motsatt skift kabelen til startmotoren. Fjern det omvendte dreining arm, ved hjelp av en 10 mm-kontakten for å fjerne bolten i midten av skiftet arm festet til motsatt dreining kabelen.
4.

Trekk gummidekslet oppstart av av startmotoren & ; # 039; s terminal. Ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel, skru terminalen mutteren og trekk i ledningen fører ut av terminalen. Fjern startmotoren fra motorsykkelen. Fjern alle tre boltene som fester starteren til motoren ved hjelp av 10 mm-kontakten. Trekk startmotoren unna formen motorsykkel.
5

Ta frem en ny O-ring rundt startmotoren, plassere den i det forsenkede kanal på motorsiden av starteren. Fest starteren til motoren, ved hjelp av en 10 mm-kontakten for å sette inn og stram til alle tre bolter. Sett starteren inn i motoren. Plasser starteren ledningen bly på starteren ' s terminal og stram terminalen mutteren med en 10 mm fastnøkkel.
6

Sett motsatt skift arm, drivstofftank og toppdekselet følgende retninger skissert i trinn 1, 2 og 3 i omvendt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107333.html

Previous:
Next:

motorsykler