Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide Spesifikasjoner

Harley Davidson begynte å produsere den Wide Glide for 1980 årsmodell. I 1991 Harley introduserte Dyna linje av motorsykler. Wide Glide ble lagt til Dyna linje for 1992 årsmodell. Harley Davidson gjort store oppgraderinger til Dyna linje for modellåret 2006, og Wide Glide fikk en ny seks-trinns girkasse og bensininnsprøytning. Harley Davidson modell betegnelsen ble endret til FXDWGI. Motorspesifikasjon

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide er en av Harley sin "store tvillinger," blir drevet av en luftkjølt twin-sylindrede 96-kubikk-tommers (1584 cc) motor. Det er to ventiler pr. Wide Glide har Harley Davidsons Fuel System3 elektronisk innsprøytningssystem og elektronisk tenning.
Transmission Specs

Dyna Wide Glide overfører kraft fra motoren til bakhjulet via en sekstrinns (en ned, fem opp) overføring og belte endelig kjøre. Clutchen er hydraulisk operert, og som på de fleste motorsykler, er det vått flere plate type.
Body

Motorsykkel Cruiser magasinet kaller Dyna Wide Glide "omtrent så nær en ekte chopper som en fabrikk-bygget motorsykkel tør gå." Wide Glide er bygget rundt en dobbel-stålramme. Den 49 mm teleskopisk gaffel leverer hjuloppheng foran, mens på baksiden er det to støtdempere. Foran og bak bremser er fire-caliper singel plater. Den karakteristiske styret er 1,25-tommers ape-kleshengere med intern kabling. Den elektroniske speedometer er tankmonterte og inkluderer en klokke, kilometerteller, trippteller, bensinmåler med lavt drivstoff varsellampe, en lav-olje-press varsellampe, og et gir indikator lys.
Mål

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide er 97,5 inches lang, 36 inches bred og 49,3 inches høy, og har en akselavstand på 68,3 inches. Bakkeklaring på Wide Glide er 6,2 inches, og rytteren sitter 28,5 inches av bakken. Den tørre veie av Wide Glide er 650.4 pounds. Drivstoff kapasitet på Wide Glide er 5,1 liter. 2007 Dyna Wide Glide var tilgjengelig i 12 farger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108287.html

Previous:
Next:

motorsykler