Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Lace en 80 Spoke Motorcycle Felger

Wheel snøring er ikke helt en tapt kunst måten, sier isbjørn boksing kan være - men det er ganske nær. Felger enerådende en gang på begynnelsen av bilen motorsykkel og bil, når menneskelig arbeidskraft var billigere enn verktøymaskiner og aluminium hadde ikke fått så sterk og pålitelig som den er i dag. Mer enn 100 år etter at de første motorsyklene, forblir den tradisjonelle eiker hjulet en kandidat for sin styrke, lav vekt og lave materialkostnader. Men snakket hjulene ikke snøre seg selv - og det er der gode gamle menneskelig arbeidskraft kommer tilbake i spill. Instruksjoner
en

Identifisere de delene av hjulet ditt. Du har et midthuben med to sett av hull boret inn i flensen på hver side og en ytre kant med en annen 80 hull. Den 80-eikers felg bruker eiker i to forskjellige lengder, lange indre eiker, og kortere ytre eiker. Eikene på et 16-tommers Harley Davidson 80-talte, for eksempel, måler 5,19 tommer for de ytre og 5,59 inches for de indre eiker. Før noe, må du skille eiker etter lengde, og holde nøttene i nærheten.
2

Plasser hjulet hub på et bord med bremsen vendt opp, og skyv den ytre (kortere) eiker ned gjennom hver av de ytre navet hullene på toppflensen. Eikene ikke feste til navet, en stopp på slutten av den vinklede spissen holder dem fra å gå hele veien gjennom. Som du skyver eiker gjennom, snu dem slik at de alle vinkler med klokken. Når du er ferdig, bør forsamlingen ser ut som det er "spinne" mot klokken.
3

senter felgen over hub montering, og senk den ned på bordet. Ta opp eiken som faller like til venstre (mot urviseren) av ventilstammen hullet, og presse den gjennom hullet like til venstre i ventilspindelen. Gjenge eiken brystvorten på slutten av snakket fra utsiden av felgen. Fortsett rundt hjulet på denne måten, å installere alle av de ytre eiker og løst installere eiken nipler. Ikke slå felgen eller hub før du installerer alle eikene. De ytre eiker bør lande i hver fjerde hullet i felgen.
4

Installer første indre (lang) snakket, fiske det mot klokken, og krysser den under fire ytre eiker (som kjører i motsatt retning) . Installere alle de indre eiker på denne måte, igjen, å sette dem inn i hver fjerde hull over kanten senter-linje. Løst installere eiker brystvorter. Nøye snu felgen over og gjenta trinn to og tre på den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111805.html

Previous:
Next:

motorsykler