Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Reset en forgasser på en 2008 Honda 750C2 Shadow

Det er ingen hemmelighet at Mikuni gjorde sitt navn bygning lisensiert kopier av den franske Solex forgasseren, eller at selskapet har opprettholdt de samme grunnleggende side-utkast design for mer enn 50 år. Men den moderne Mikuni forgasser, som brukes på Hondas Shadow-serien motorsykkel, er en langt mer avansert tilbud enn sine forgjengere. Men, som alle multiple-carb sykler før det, arbeider på en enkelt carb betyr re-synkronisering karbohydrater etterpå. Heldigvis er prosedyren ganske grei, og rask når du vet hva du gjør. Du trenger
fire lengder av metalltråd
Wrench satt
skrutrekker
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sykkel sete å få tilgang til forgasseren airbox under. Fjern Luftboksen å få tilgang til forsiden av forgassere. Vær veldig forsiktig så du ikke skader luftfilterboksen pakninger, sykkelen vil ikke kjøre rett etterpå uten en godt forseglet airbox
2

Slå den primære throttle-linkage spaken som forbinder alle de forgassere sammen.. Du må åpne alle de carb spjeldventiler før du forsøker å tilbakestille dem. Hvis du har hatt en forgasser frakoblet og kan ikke åpne ventilen med den primære throttle linkage, deretter videre til trinn fire.
3

Løsne lock-nøtter på forgasseren organer. Låsemutteren tjener til å holde synkroniseringsinnretninger justeringsskruer på plass. Løsne låsemutteren på skruene kan du slå dem til å åpne eller lukke, for de enkelte carb throttle plater. Hvis du har en carb så langt ute av sync at det ikke vil åpne med det viktigste sammenhengen, går du videre til neste trinn.
4

Sett inn en lengde på seks-tommers-lange ledningen inn i den carb boringer, slik at ledningen holder når gassen bladene litt åpen ved fastkiling mellom gassen bladet og karbo boringen. Et par stykker av metall kleshengeren ledningen vil fungere, det spiller ingen rolle hvor tykk ledning er, så lenge alle vaierlengder er samme tykkelse
5

Føl vaierlengder til. se hvilken som er kilt de trangeste i carb boringen. Hold låsemutteren på at carb med skiftenøkkel din, og vri justeringsskruen mot klokken for å åpne sommerfugl. Som denne ventilen åpnes, vil det nest strammeste slå ned på ledningen sin og kile den mot carb bar.
6

Fortsett på denne måten med de neste to forgassere, løsne eller stramme justeringsskruene som må være til alle throttle platene utøve den samme mengden press på kalibrering ledninger. Når du har platene justeres og innstilles, trekkes hver lock-nut mens du holder at justeringsskruen fortsatt med skrutrekker din. Trekk til lock-nøtter å låse inn dine justeringer.
7

Trekk ledningene ut, og slå den primære kobling for å sikre at alle karbohydrater arbeider sammen og lukking mot boringer. Installere Luftboksen, og, igjen, sørg for at den tetter godt. Sett setet igjen og nyte den nylig nullstilt karbohydrater og fin-kjører tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111806.html

Previous:
Next:

motorsykler