Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Kjølevæske i en 2004 Honda VTX 1800R

Ifølge Hondas anbefalte vedlikeholdsplan, bør kjølevæsken i 2004 Honda VTX 1800R motorsykkel tømmes og erstattet annethvert år eller 24.000 miles. Denne prosedyren er ment å være utført av en kvalifisert mekaniker som det innebærer fjerning av motorsykkelen sete, speedometer montering og bensintank. Hvis du har planer om å gjennomføre denne oppgaven selv, sørg for at du er kjent med de komponentene du skal jobbe med. Du trenger:
Allen nøkler
Tenningsnøkkel
Stikknøkkel og stikkontakter
bunnpanne
Container
trakt
Etylenglykol silikatfri kjølevæske (4 liter)
Butikk filler
Vis flere instruksjoner
en

Ta av passasjerpute pad fra bakskjerm, med en unbrakonøkkel for å fjerne puten sin festeboltene. Trekk passasjerpute pad bort fra fender å få tilgang til rytterens sadel. Skru salen er montering bolt med en unbrakonøkkel. Løft den bakre av salen opp og trekk den til baksiden av motorsykkelen for å fjerne salen.
2

Lås opp tanklokket med tenningsnøkkelen og ta av lokket. Med en unbrakonøkkel, fjerne boltene som fester speedometer forsamlingen til drivstofftanken. Løft speedometer forsamlingen vekk fra drivstofftanken og la den hvile på styret.
3

Finn drivstofftanken er montering bolt og mutter i bunnen av drivstofftanken. Støtt montering mutteren med en fastnøkkel og skru av bensintanken er monteringsbolten med en pipenøkkel. Fjern bolten og løfte bunnen av brennstofftanken. Plasser en trekloss mellom drivstofftanken og rammen for å støtte den på plass.
4

Fjern radiatorlokket, snu den mot klokken for å låse den opp fra radiatoren. Lokaliser avløpet bolt på bunnen av vannpumpen, identifisert av den kobber knuse skiven under bolten. Plasser en olje cap under tappepluggen og fjern den med en pipenøkkel å drenere kjølevæske fra kjølesystemet. Fjern knuse vaskemaskin og erstatte den med en ny vaskemaskin. Sett inn og skru den bolten med en pipenøkkel.
5

Koble sifongslangen fra bunnen av kjølevæske. Drenere eventuelle kjølevæske igjen på tanken i en beholder. Koble sifongslangen til kjølevæske.
6

Sett inn en trakt inn i radiator i filler cap. Hell opptil 2,75 liter fersk kjølevæske i radiatoren. Fjern trakten og tørk vekk eventuelt søl med en ren butikk fille.
7

Fjern lokket fra kjølevæske og sett en trakt inn i filler halsen. Hell opp til en halv liter frisk kjølevæske inn i reservetanken eller inntil væskenivået kommer jevnt med tankens øvre nivå linje. Fjern trakten og tørk vekk eventuelt søl med en ren butikk fille.
8

Slå på tenningen og flytte motorsykkelen i nøytral. Starte motoren og la den gå i tre minutter for å sirkulere kjølevæsken i kjølesystemet. Luftlommene fanget i kjølesystemet ved hurtig å åpne og lukke når gassen flere ganger. Stopp motoren og skru av tenningen.
9

Kontroller kjølevæske nivået i radiator og kjølevæske. Legg fersk kjølevæske, etter behov, for å gjenopprette kjølevæske nivåer. Plasser radiator cap på radiator og vri den med klokken for å låse den på plass.
10

Sett drivstofftanken og setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107118.html

Previous:
Next:

motorsykler