Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre de bakre bremseklosser på en 2007 V stjerne 1100

Regelmessige bremseklossens erstatninger er en del av å eie en motorsykkel og er vanligvis en ganske enkel oppgave. Men, er oppgaven litt mer komplisert når du arbeider på en 2007 Yamaha V-Star 1100, takket hovedsakelig til det faktum at de bakre bremsekalipere er skjult bak lyddempere på høyre side av motorsykkelen. Selv om du trenger å ta noen ekstra skritt for å fjerne lyddempere, bør de fleste V-Star eiere kunne gjennomføre dette prosjektet i løpet av en time. Du trenger
12 mm socket
Stikknøkkel
4 mm unbrakonøkkel
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Løsne lyddempere 'eksos klemmer, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Skru eikenøtt mutter fra øvre lyddemperens monteringsbrakett og bolten fra nedre lyddemperens brakett, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk lyddempere av eksosrørene.
2

Skru de to skruene fra baksiden av bakre bremsekalippernes, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Skyv bøylen av bakre bremseskiven.
3

Skru bremseklossens pins fra bøylen, med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk bremseklossene ut av bøylen.
4

Separer bremseklossene fra metall klipp. Kast de gamle bremseklossene.
5

Place et nytt sett med bremseklosser over metallklipsen og sette dem inn i bakre bremsekalippernes. Skru bremseklossens pins på plass, med en 4 mm unbrakonøkkel.
6

Sett inn en flat skrutrekker i bøylen og trykk putene tilbake for å komprimere skyvelære er stempler. Skyv bøylen over bakre bremseskiven.
7

Skru bremsekalippernes er bolter på plass, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt.
8

Sett inn lyddempere på eksos rør. Stram den øvre lyddemperens eikenøtt mutter, jo lavere lyddemperens monteringsbolten og begge eksos klemmer, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt.
9

Pump bakre bremsepedalen gjentatte ganger for å prime bremsekalippernes, lukker sine stempler og brems pads mot bakre bremseskiven. Stopp når pedalen føles fast når den presses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108476.html

Previous:
Next:

motorsykler