Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bleed jeg det Clutch på en 1986 Honda Goldwing?

Det hydrauliske clutch system funnet på en 1986 Honda Goldwing Aspencade eller Interstate er utsatt for kondens eller luft infiltrasjon, til syvende og sist påvirker motorsykkelens clutch og girkasse. Problemer som vansker skiftende, motor etterslep og en nonresponsive clutch hendel er alle forbundet med tap av hydraulisk trykk i clutch-systemet. Blødning, eller rødme, gjenoppretter den hydrauliske kretsen for å fjerne innestengt luft, kondens eller forurensninger systemets trykk og løser disse problemene. Blø din clutch kretsen så snart symptomene synes å forhindre større motor eller girkasse skade oppstår. Du trenger
Phillips skrutrekker
Hevert
Clear plastrør
Container Side 8-mm fastnøkkel
Rag
DOT4 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på midten stå og slå styret helt til høyre.
2

Fjern reservoaret dekselet fra clutch master sylinder på venstre styret, med en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene fra reservoaret dekselet. Suge ut bremsevæske fra reservoaret med en hevert. Fyll opp tanken med DOT4 bremsevæske til væsken er på nivå med "FULL"-merket i reservoaret nivå sporvidde.
3

Følg clutch linje fra clutch master sylinder til clutch slave sylinder på motorens clutch dekselet. Finn lufteskrue øverst på venstre side av clutch slave sylinder. Sett den ene enden av et stykke klar plast slange over lufteskrue og plasser den andre enden i en container.
4

Bruke en 8-mm fastnøkkel, skru lufteskrue mot en halv omdreining å åpne skruen er Utluftningsskrue. Trekk clutch hendelen helt å tvinge en liten mengde bremsevæske ut av slave sylinder og inn i røret. Lukk Utluftningsskrue, vri skruen med klokken en halv av en tur med en 8-mm fastnøkkel. Slipp clutch hendel sakte for å trekke frisk bremsevæske inn i clutch hydrauliske kretsen. Refill clutch master sylinder reservoar med DOT4 bremsevæske etter behov.
5

Gjenta om nødvendig til væsken fanget i plastrør er klar og ikke inneholder luftbobler eller rusk. Stram lufteskrue helt med en 8-mm fastnøkkel, og fjern forsiktig plastrør fra skruen. Tørk bort sølt bremsevæske straks med en klut eller håndkle.
6

Place reservoaret dekselet over clutch master sylinder reservoar. Sett inn og stram til dekslet skrue med en Philips skrutrekker for å forsegler reservoaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107401.html

Previous:
Next:

motorsykler