Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke olje i en Harley Davidson Fatboy

Bedre kjent som Fatboy, har Harley-Davidsons FLSTF Softail cruiser lenge vært et populært valg for syklister som ønsker en tur som er muskuløs, men likevel komfortable. Regelmessig vedlikehold er nødvendig for å holde Fatboy med høy ytelse V-twin motor humming. Olje og væske sjekker anbefales hvert 1000 til 2000 miles, men sjekker oljen er så lett, bør du gjøre det før alle store ride. Du trenger
rene filler eller håndklær
Torx-40 socket
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på et vertikalt stativ eller sitte på motorsykkelen og vippe den rett opp. Start motoren og la den varmes opp i noen minutter for å nå driftstemperatur. Dette vil tillate olje for å varme opp og utvide litt. Hold sykkelen helt loddrett å trekke olje fra motorens bunnpanne for en nøyaktig avlesning.
2

Stopp motoren og ta ut oljetanken peilepinnen. Rengjør peilepinnen og sett den helt inn i oljetanken filler halsen. Ta ut peilepinnen igjen, og kontroller oljenivået merket på pinnen. Fyll olje om nødvendig og erstatte peilepinnen ordentlig. Oljenivået skal være nesten selv med den nederste kanten av filler halsen.
3

Fjern peilepinnen på kraftoverføringen, rengjør og sett den helt. Ta ut peilepinnen igjen, og kontroller giroljenivå. Fyll olje om nødvendig og erstatte peilepinnen ordentlig.
4

Fjern T-40 bolter som fester runde derby dekselet til den primære dekselet og ta derby dekselet. Se inn i primær gjennom derby dekselet port for å sjekke den primære væskenivået. Den primære væske bør være på nivå med clutch kurv. Legg primære væske om nødvendig og erstatte derby dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106651.html

Previous:
Next:

motorsykler