Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å lade batteriet på en Harley Davidson Fat Boy

Mens motoren regnes hjertet og sjelen av en Harley-Davidson Fat Boy motorsykkel, stoler det tungt på batteriet for å holde at metall hjertet slo. Slå alt fra lys til tenningssystemet, er batteriets strømforsyning fylles av motorsykkelens ladesystem. Dette systemet fungerer imidlertid bare når motorsykkelen er i gang. Med motorsykler blir ridd hovedsakelig på godværsdager, mister batteriet sakte ladningen som de fleste finne seg i perioder med inaktivitet. Lade batteriet med en batterilader er en enkel løsning, krever bare noen få minutter for å fjerne og sette inn batteriet. Du trenger
skrutrekker, Phillips
Umbraconøkler, SAE
Batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en plan overflaten og vri tenningsnøkkelen til "OFF". Finn og skru bolten som fester setet til bakskjerm, ved hjelp av riktig størrelse umbraconøkkel. Så, finne og fjerne de to allen hodet bolter under skinn flaps av setet. Trekk setet oppover og til baksiden av motorsykkelen for å fjerne
2

Koble negative. (-) Terminalen Phillips head skruen og plasser ledningen føre til side, og pass på at den ikke kommer i kontakt med ramme eller noen metalldeler. Koble den positive (+) terminalen Phillips head skruen og plasser ledningen føre til side.
3

Fjern gummi batteri oppbevaring stropp, hvis montert, og løft opp batteriet vertikalt for å fjerne det fra . ramme
4

Koble batteriet til en lader, feste den positive (+) ledningen kabelen først, etterfulgt av den negative (-) bly. La batteriet lade helt.
5

koble laderens leder, negative terminal først, og skyv batteriet inn i motorsykkelens batteri skuffen. Koble den positive (+) ledningen kabelen først, etterfulgt av den negative (-) ledningen bly. Koble til batteriet oppbevaring stroppen, hvis montert.
6

Sett setet ved å skyve metall tang på forsiden av setet i sporet på rammen. Når du sitter, trykk ned på baksiden av setet og fest den til bakskjerm. Installere de siste to bolter under setets skinn flaps.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106650.html

Previous:
Next:

motorsykler