Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer 2004 Yamaha R6 Frame Sliders

Ramme glidere er en nødvendig del av utstyret for de fleste sport sykkel ryttere, beskytte motorsykkelens dyrt ramme fra direkte støt mot asfalten i tilfelle en ulykke. Mens eierens av en 2004 Yamaha R6 kan velge mellom "street" og "rase" slidere, de fleste seriøse ryttere viker unna bolt-on street ramme glidere, som tilbyr enkel installasjon på et redusert nivå av beskyttelse. Race ramme glidere tilby den mest beskyttelse, men krever litt mer arbeid å installere og krever ofte endring av R6 er plast karosseri. Du trenger
Silly Putty
Allen nøkler
Stikknøkkel og stikkontakter selg Electric drill
Drill bits
Permanent markør
maskeringstape
Hullsag, 38mm eller 1,5 tommers
Vis mer Instruksjoner
Fairing Modification
en

Finn motoren festeboltene på motorsykkelens ramme, som vanligvis er skjult under motorsykkelens side fairings. Feste et stykke Silly Putty mot den indre ansiktet av side fairings og så nær motoren festeboltene som mulig.
2

Fjern motorsykkelens side fairings. Bruk en unbrakonøkkel for å fjerne boltene fra Fairings og trekk Fairings bort fra motorsykkelen.
3

Løsne motorfeste boltene med en pipenøkkel og boltene før de utvide en tomme fra rammen. Legg siden fairings, ett om gangen, tilbake på motorsykkel i sine montert posisjoner. Trykk på Silly Putty på innside av kåpen på den utvidede motorfeste bolt til å forlate et inntrykk. Fjern side kåpe og gjenta med resten av kåpen.
4

Bor et lite pilothull gjennom side fairings, bore direkte inn i sentrum av motorfestet bolt inntrykk igjen i Silly Putty. Fjern Silly Putty fra Fairings. Sjekke nøyaktigheten av pilothull ved å plassere side kåpen mot motoren mount bolt og merking bolten hode med en permanent markør. Hvis merket er død på, gå til neste trinn. Hvis merket er off-center, bruker Silly Putty å foreta en ny inntrykk og bore en ny pilot hull.
5

Place et lag med maskeringstape over ytre ansiktet av Fairings. Skjær en 38mm (1,5 tommer) hull inn i siden fairings ved hjelp av en hullsag og en elektrisk drill. Bruk pilothull fra forrige trinn for å lage en nøyaktig skjære gjennom kåpen.
6

start på den ene siden av motorsykkelen og skru av motoren mount bolten helt med en pipenøkkel. Plasser rammen glideren over motoren montere og sette rammen slider utvidede motorfeste bolt. Trekk til bolten med en pipenøkkel. Gjenta for den gjenværende ramme glideren.
7

Monter side fairings på motorsykkel, slipping rammen slider gjennom nyklippet hull i kåpen. Installer og stram alle kåpe bolter med en unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107052.html

Previous:
Next:

motorsykler