Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2005 Yamaha PW50 Spesifikasjoner

Yamaha PW50 er en dirt sykkel designet for barn som konkurrerer i motocross hendelser . PW50 mål å gi en lett ramme for enkel manøvrering av små ryttere . Å bidra til å gi en trygg kjøreopplevelse , er PW50 utstyrt med automatgir og lav setehøyde . Motor spesifikasjoner

PW50 har en 49 - cc motor som er en ensylindret , to-takts design. Den har et kompresjonsforhold på 6:1 og en respektiv boring og slaglengde på 40 mm og 39,2 mm . Den luftkjølt motor har en to -trinns automatgirkasse og en aksel - baserte drivverk .
Fjæring og bremser

På forsiden av PW50 er en teleskopisk foran gaffel som gir 2,4 inches av reiser. Bakhjulsopphenget er laget av to støtdempere bak som gir en kollektiv 2 inches av reiser. Bremsekraft på både foran og bak er gitt ved å utvide trommelbremser .
Utvendig Spesifikasjoner

Bidra til sitt fokus på barn ryttere er PW50s lavt sete høyde på 19,1 inches og totalhøyde på 28,1 inches . PW50 har en lengde på 49 inches , utlån til sin akselavstand på 33,7 inches . The dirt bike har en bredde på 22,6 inches og gir 4,1 inches bakkeklaring . En "Team Yamaha " fargevalget blått og hvitt er eneste tilgjengelige utvendig maling alternativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108534.html

Previous:
Next:

motorsykler