Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Reed Valve

En siv ventil ligger i inntaket manifold mellom forgasseren og topplokket av en to-takts motor. Et rør av ventilen føres brennstoff og luft til å passere gjennom inntaket til sylinderen. Når blandingen har passert gjennom ventilen, slår siv av strømmen, og derfor ikke tillater komprimering av motoren for å tvinge blandingen tilbake inn i forgasseren. Dersom siv ventilen blir slitt eller reed bryter av, motoren med være meget vanskelig, om ikke umulig, å starte. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Skiftenøkkel
Replacement siv ventil
Tråd locker
Mer Instruksjoner
en

Løsne bandet klemmer som holder forgasseren på plass med en stjerneskrutrekker i mot klokka. Merk at det vil være to klemmer, en som forbinder forgasseren til gummi inntak manifold og en som forbinder forgasseren til luften boksen.
2

Trekk forgasseren mot deg og bort fra gummi inntak manifold og luften boksen. Sett forgasseren til side.
3

Fjern gummi inntak manifold fra topplokket ved å fjerne festeboltene med en skiftenøkkel i mot klokka. Trekk siv ventil forsamlingen fra inntaket manifold.
4

Fjern skruene som holder røret inn i ventilen med en flat skrutrekker i mot klokka. Ta av siv og kast den.
5

Plasser en ny siv inn i ventilen forsamlingen i stedet for den gamle. Plasser en tråd locker på gjengene på festeskruene og stram dem med en flat skrutrekker i klokkens retning.
6

Plasser siv ventilen tilbake i gummi inntak manifold. Monter fordeleren til sylinder blokk med en skiftenøkkel, snu den opprinnelige festeboltene i klokkens retning.
7

Arbeid forgasseren tilbake mellom inntak manifold og luften boksen. Kontroller at gummipakninger på lufta boksen og manifold er ikke krøllete eller binding. Rotere forgasseren slik at toppen vender oppover, hvis det er nødvendig. Stram bandet klemmer på hver side av forgasseren med en stjerneskrutrekker i klokkens retning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106842.html

Previous:
Next:

motorsykler