Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge ved en Sidecar til en Harley

Ifølge Merriam-Webster Dictionary nettet, er en sidevogn et vedlegg som er koblet til siden av en motorsykkel, så en ekstra passasjer kan reise med sykkelen. Sidevogner har vært en del av fritid motorsykkel verden i mange år. Imidlertid forklarer Motorvation nettsted som lokalisering sidevogner - samt en bedrift som vil legge en - kan være en utfordring. Flertallet av motorsykkel eiere og butikker ikke fokusere på sidevogner. Det er mulig for en privatperson å installere sin egen sidevogn så lenge visse trinn blir fulgt. Du trenger
Harley-Davidson motorsykkel
Sidecar
Universal monteringssett
Vis flere instruksjoner
en

Forskning sidevogner og sørg for å kjøpe en som er utformet for den spesifikke Harley motorsykkel. Den Motorvation nettsted forklarer at å kjøpe en eldre eller dårlig tilpasset sidevogn er farlig, så det er viktig å veie den totale prisen, se og sikkerhet. The Cycle Sidecar nettsted forklarer at den enkelte må også kjøpe en universell monteringssett for å installere sidevogn.
2

Bruk U-klemmer fra den universelle klipp for å holde rammen slik at plassen blokk kan settes inn og skrues fast. The Cycle Sidecar nettsted forklarer at øyebolten skal skyves gjennom spacer og deretter strammet. Det vil være to punkter på siden av motorsykkelen der den enkelte må bruke U-klemmer for å sette plass blokker og øyebolter.
3

Løsne de to festeboltene på foran på sidevognen rammen. The Cycle Sidecar nettsted forklarer at en buet bar bør settes inn i sidecar rammen og deretter re-strammet. Plasser tilbake klemme på baksiden av sidecar og skru den fast.
4

Sett inn en hylse over en øyeskrue og plasser deretter øyebolten inn bak klemmen på den bakre delen av sidecar. Stram øyebolten ved hjelp av en mutter. Fjern de to øyebolter fra de lange struts og sette dem inn i hullene foran og bak i rammen av sidecar.
5

Kontroller at sidecar er plassert ved siden av Harley. The Cycle Sidecar nettstedet forklarer sidevogn hjul skal være 8 til 10 inches foran den bakre motorsykkel hjulet. Flytt spankulere justere boltene til øyekrokene på hver av U-klemmer før du trekker dem ned.
6

Sjekk alle trinnene for å sørge for at sidecar er festet riktig. The Cycle Sidecar nettsted forklarer at hele prosessen skal ta de individuelle 4 til 5 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110496.html

Previous:
Next:

motorsykler