Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg sjekke oljen i en Suzuki Boulevard?

Selv om Suzuki Boulevard linje av cruiser motorsykler ligne amerikansk-laget V-twin-motorsykler, har Suzukis ingeniører har utviklet sine maskiner for å være lett å vedlikeholde og eie. Kontroll av oljenivået på en av Boulevard motorsykler er like enkelt som å finne sin oljenivået objektiv, montert en rund glass port på motorens venstre veivhusdekselet. Oljenivået Objektivet har et par merker trykt på toppen og bunnen av linsen, angi hvor mye olje i motoren, noe som eliminerer behovet for en rotete peilepinnen. Instruksjoner
en

Start motorsykkel og la sin motor for å varme opp i fem minutter. Dette vil gi oljen i motoren for å utvide litt, og gir deg en nøyaktig avlesning på oljenivået linsen. Stopp motoren og skru av tenningen.
2

Knel til venstre for motorsykkel og finne oljenivået linsen på venstre veivhusdekselet. Ta tak i motorsykkelens ramme med en hånd og venstre styre med den andre. Skyv motorsykkel i en oppreist stilling og hold den der for å fylle oljenivået linsen.
3

Vær oppmerksom på oljenivået i forhold til øvre og nedre merker trykt på linsen. For best resultat bør oljenivået ligge midt mellom begge merkene. Senk motorsykkel på stativ sin.
4

Hev eller senk oljenivået som nødvendig for å bringe olje helt opp til midten av linsen. Hell olje i olje filler over oljenivået objektivet, helle i små mengder olje om gangen for å gradvis heve oljenivået. Hevert overflødig olje ut gjennom oljen filler ved hjelp av en håndpumpe for å senke oljenivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107069.html

Previous:
Next:

motorsykler