Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Honda ACE Eksos på en Honda Aero

The Honda ACE 750 og Honda Aero 750 motorsykler , etter å ha blitt bygget på hva som var i stor grad de samme chassis , og med tilsvarende motor design , har mange deler som lett kan brukes på enten motorsykkel. Installasjonen av ACE sitt eksossystem er en flott første skritt i å endre utseendet på Aero 750 . Du trenger
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

skru fra hverandre gamle Aero eksos fra motoren på motorsykkelen , og deretter skru fra hverandre eksos hengeren like før eksospotte og bolten nær bakakselen på sykkelen. Trekk eksos frem til å løsne nedre eksosrøret fra motoren hodet, og deretter trekke eksosen tilbake for å fjerne rørene fra motorsykkelen .
2

Juster ACE eksosrør på motoren på motorsykkelen , passer den nedre eksosrøret i front eksos hodet og øvre eksosrøret på bakre eksos hodet .
3

Bolt ACE eksos på plass først ved å trekke ned eksosen til motoren hoder , og deretter bolte midten eksos bolten og den bakre eksos bolten til rammen av motorsykkelen . De vil passe i de opprinnelige monteringsstillinger . Pass på at eksos hodet bolter er jevnt strammet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110703.html

Previous:
Next:

motorsykler