Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke oljen i en Suzuki motorsykkel

Suzuki motorsykler spiller en rekke roller, fra å erobre racerbaner til følgende stier. Når solen forsvinner og miles av motorveien føre hjem, må du pleier å motorsykkelens behov. Tennplugger og olje er selve livsnerven i disse maskinene, men hvordan gjør du sjekke oljen i en Suzuki motorsykkel? Det er lett nok å gjøre, og du vil ikke engang trenger å bli skitten. Instruksjoner
en

Varm motorsykkelen til driftstemperatur ved å starte motoren og la oljen varmes opp, eller ved å ta en kort tur. Oljen vil utvide litt og flyte bedre å gi deg en mer nøyaktig lesing.
2

Park motorsykkelen på et flatt, jevnt underlag og vri tenningsbryteren til "OFF".

3

Plasser deg selv til venstre for din Suzuki motorsykkel, huk litt for å finne oljekontrollindikatoren på motoren. Synet glass er en rund port vanligvis plassert like under og til venstre for clutch dekselet.
4

Opprettholde din posisjon og løft sakte motorsykkelen ut av sin side stå, holde sykkelen i en vertikal posisjon.
5 p Som oljen fyller synet glass, vil det stoppe et sted mellom et sett med merker som indikerer hvor mye olje i motoren. Optimalt bør oljenivået flyter bare mellom de to merkene. Hvis oljenivået er under nedre merke, kan det hende du må legge mer olje langsomt inntil det er mellom de to merkene.
6

Vær oppmerksom på fargen og tettheten av oljen. Hvis oljen ser ut til å bli overskyet eller forurenset, skifte olje og oljefilter umiddelbart.
7

Sakte plassere motorsykkelen tilbake på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106626.html

Previous:
Next:

motorsykler