Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki T500 Informasjon

The T500 var en av de mest vellykkede og historiske modeller noensinne produsert av Suzuki. T500 er svært godt kjent fordi det var en av de første med hell produsert to-takts motorsykler som ble produsert i masse mengder. T500 var en av de motorsykler som banet vei for fremtidige to-takts modellene. Motor

Suzuki startet ideen om produksjon totaktsmotorer i masse mengder. T500 var en modell som ble produsert fra 1968 til 1975. Det inneholdt en motor som var 46 hestekrefter ved 6000 rpm. Motoren var en 492 cc motor som veide 187 kg og toppet ut på 105 mph. Det var lite strøm og fikk omtrent 30 til 40 mph.
Pris

Den viktigste årsaken til at T500 var så populært --- tanke på at to takts motorer er mindre kraftigere enn andre 4-takts motorer --- var priser. Siden to slag tilbudt mindre, i forhold til motor og sykkel tilbehør, de ble solgt til en lavere pris. Motorsykkelen markedet hadde lenge vært dominert av sykler som ble vurdert "luksus sykler" av folk flest, men når T500 ble produsert, var den tilgjengelig for et bredere spekter av mennesker. Prisen varierte omtrent fra $ 500 til $ 1750.
Cobra

Cobra var den opprinnelige modellen av T500. Produksjonen startet i 1968, den inneholdt en '60 japansk stil som hadde en "vannmelon"-stil bensintank kombinert med en velour sete og en liten, kort akselavstand. Denne originale modellen var starten på utviklingen i to-takts popularitet. Den opprinnelige Cobra ble ofte sammenlignet med fire slag på grunn av sin ytelse, men var mye billigere og lettere.
Titan

Titan var den neste modellen av T500 som ble produsert. Titan-modellen inneholdt flere endringer enn forgjengeren, Cobra. De mest åpenbare endringene er til utseendet. Drivstofftanken ble konvertert fra en stor og klumpete japansk stil til en britisk design som var mye mindre. Skjermkanten, sidecover og oljetank ble også redesignet. De bakre sjokk hadde utsatt fjærer og nye barer, instrumenter og grip rails ble produsert. Titan var en mye mer fancy versjon av T500 enn det som var tidligere versjoner.
Alternative Versjoner

Fra 1971 til 1975 var det flere forskjellige versjoner av T500 som var bygget. Den T500R ble produsert i 1971 og inkluderte metal "Suzuki" badge som forble på alle fremtidige versjoner av sykkelen. 1973 K-modellen inkluderte en større olje girkasse --- rundt 1400 cc. K-modellen er nesten identisk med alle fremtidige modeller, som omfattet L og M-modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107249.html

Previous:
Next:

motorsykler