Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lavere setehøyde på en Virago Motorsykkel

Yamaha Virago er et valg for motorsyklister som foretrekker komfort og stil over hastigheten. Mens Virago sete høyde er relativt lav, som det sømmer seg en cruiser stil motorsykkel, kan kortere ryttere har fortsatt å stå på ballene sine føtter å støtte motorsykkelen på en fullstendig stopp. Det finnes flere alternativer for å redusere setehøyden, hvorav de fleste som bytter ut støtdemperne og forgaffeltrykk fjærer med kortere ettermarkedet komponenter. Som et billig og enklere alternativ, kan det skum i Virago førersetet bli beskåret for å effektivt redusere rytterens sittestilling. Du trenger
unbrakonøkkel satt
lirke bar
Staple avtrekker
Marker penn selg Electric jeksel
Spray-on lim
Sett gel pad
tørketrommel
Kraftig stiftemaskin
Hårføner
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra Virago din, ved hjelp av kodede setesperren eller ved unbolting det fra motorsykkelens ramme med en umbraconøkkel.
2

Vend setet over og fjerne setetrekket stifter fra bunnen av plast sete pan, ved hjelp av et brekkjern eller stift avtrekker. Trekk setet dekke vekk fra setet pannen og skum.
3

Tegn en linje langs sidene av setet, noe som indikerer hvor mye skum som vil bli fjernet for å senke setet, ved hjelp en tusj. Ikke fjern mer enn en tomme av skum for å sikre at det vil være nok skum igjen å støtte din kroppsvekt. Ta med en liten oppgang på forsiden av setet for å opptre som en vugge.
4

Skjær vekk overflødig sete skum, ved hjelp av en vinkelsliper. Trekk jeksel mot deg, ved hjelp av en lys mengde press, for å fjerne små porsjoner av skum på en gang.
5

Coat setet skum med en spray-on lim, så la det herde i ett minutt. Lay et sete gel sette over setet skum for å gi ekstra støtte uten å øke setets totale høyde. Flytte setet gel til den er sentrert over setet.
6

Place setetrekket i en tørketrommel i 10 minutter for å hjelpe vinyldekslet strekningen. Lå setetrekket over toppen av setet så snart den er fjernet fra tørketrommelen, deretter snu setet over.
7

Trekk fremre hjørner av setetrekket tett over bunnen av sete pan, deretter stifte dekselet på plass, ved hjelp av en kraftig stiftemaskin. Ta tak en annen del av setetrekket, mellom ett og to inches bort fra fronten hjørne, deretter dra det stramt over setet pan og stifte det på plass. Gjør det samme på motsatt side av setet.
8

Work ned lengden på setet fra side til side, trekke setetrekket stramt og stifting den til setet pan. Varm setetrekket med en hårføner hvis setetrekket blir vanskelig å trekke eller ikke vil strekke seg over setet pan.
9

Sett setet på motorsykkelen når setet er gjenopprettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111717.html

Previous:
Next:

motorsykler