Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre de bakre bremseklosser på en Kawasaki KDX 220

En Kawasaki KDX 220 er en off-road skitt sykkel med en 4-takts 219cc motor, og det er en eldre modell Kawasaki dirt bike. Den Kawasaki KDX 220 brukes i hovedsak til løypekjøring og Enduro racing. De bakre bremseklosser er plassert på bakhjulet koblet til den bakre rotoren inne bakbremsen bøylen. De bakre bremseklosser holdes på plass inne bak bremsekalippernes av små metall pinner og tynne metall låsing klipp. Den bakre bremse rotoren skal skiftes ut også mens du bytter den bakre bremseklossene. Dette er en grunnleggende jobb som omtrent alle kan oppnå i ca 30 minutter med grunnleggende kunnskap om dette dirt bike. Du trenger
Motorsykkel lift
Crescent skiftenøkkel
Gummi-spiss hammer
Ratchet satt
nye bremseklosser
Momentnøkkel
Bruksanvisning
Show Mer Instruksjoner
en

Hev Kawasaki KDX 220 ut av bakken med motorsykkel heis. Finn den bakre hjulaksel låsemutteren på den venstre side av det bakre svingearmen befinner seg i midten av det bakre hjulet. Finn den bakre bremse rotoren og bakbremsen målepunktet.
2

Slå bakakselen låsemutteren mot solen med halvmåne skiftenøkkel til mutteren er løs nok til å trekke det ut av den bakre svingarm. Trekk mutteren ut av bakre svingarm.
3

Trykk på bakakselen ut av sentrum av bakhjulet ved hjelp av gummi-tipped hammer. Trekk bakakselen av av det bakre hjulet. Skyver du bakhjulet mot motoren, og ta kjedet fra den bakhjulsdrev. Løsne fester mutterne på baksiden av bakhjulet bremsekalippernes bruker skralle sett, og trekke bøylen ut av rotoren.
4

Bend de to metallklips som fester bremseklossene til innsiden av bakre bremsekalippernes med hendene. Trekk bremseklossene utover fra bremsekalippernes slippe metallpinnene. Skyv den nye bremseklosser i bakre bremsekalippernes, og skyv ned på dem til de klikker på plass og låse pins lysbilde på plass sitt på baksiden bremsekalippernes.
5

Plasser bakhjulet i foran den bakre svingarmen. Koble bremsekalippernes til bakre rotoren, og trekk til festemutterne til 20-fots lb bruke momentnøkkel. Plasser bakhjulet mellom de to armene på bakre svingarm og kobler til harddisken kjeden til bakhjulsdrev. Sett akslingen bolten i midten av bakhjulet, og trykk på bolten helt inn i bakhjulet.
6

Stram bakakselen låse mutteren med halvmåne skiftenøkkel. Trekk det bakre hjulet vekk fra motoren. Stram kjedet til spesifikasjonene for den type ridning du skal gjøre. Stram den bakre aksel mutteren til 40 fot pund ved hjelp av momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107081.html

Previous:
Next:

motorsykler