Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan dekode en Kawasaki VIN nummer

Den første motorsykkel produsert av Kawasaki ble bygget i 1954. Mest kjent for sin linje av motorsykler og ATV, er Japan-baserte Kawasaki også involvert i romfart, skip og jernbane transitt. Alle sine konsumvarer har en unik bil identifikasjonsnummer som kalles en VIN. Siden 1981 har alle VIN tallene har en standardisert 17-tegns format. Du kan bruke VIN å samle informasjon om bygging og historien til din Kawasaki produktet. Instruksjoner
en

Finn VIN på motorsykkelen. Vanligvis kan du finne VIN enten på sykkel nakken mellom styret eller på oversiden av motoren. Det vil være 17 tegn langt, og vil enten bli stemplet på metall eller på en metall tag.
2

Logg inn på Motoverse nettside og skriv inn 17-tegns VIN nummer er angitt. Klikk på "Go" for å utføre et søk på VIN. Den neste siden vil liste opp alle VIN nummeret detaljer, inkludert året og motortype.
3

Gå til Kawasaki hjemmeside og få tilgang til deler diagram funksjonen. Dette er en god andre alternativ hvis Motoverse ikke gi deg en VIN sammenbrudd. Under "Vehicle Information," skriver VIN i feltet merket "Søk etter VIN" trykk "Fortsett". Følgende side vil liste detaljer om kjøretøyet samt reservedeler.
4

Ring Kawasaki og gi dem VIN-nummer hvis du ikke kan få den informasjonen du trenger på nettet. Deres telefonnummer er 800-661-RIDE. De kan gi en full oversikt over kjøretøyet basert på VIN.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106863.html

Previous:
Next:

motorsykler