Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta over utbetalinger på en motorsykkel

Kjøpe en motorsykkel er svært lik kjøpe en bil. Hvis du ikke har penger til å kjøpe motorsykkel rett ut, kan motorsykkelen kjøpet skal finansieres gjennom en bank. Som med en bil kjøp skjønt, må du ha tilstrekkelig kreditt historie og en kvalifiserende kreditt score for å finansiere motorsykkel. Hvis du ikke har en god nok kreditt score for å finansiere en motorsykkel gjennom en bank, er det fortsatt mulig å kjøpe en motorsykkel gjennom månedlige utbetalinger ved å ta over betalinger på en motorsykkel som noen andre allerede har finansiert. Du trenger
Betaling avtale eller kontrakt
Vis flere instruksjoner
en

Finn noen som prøver å selge sin motorsykkel. Hvis du ikke kjenner noen som er på jakt etter noen til å ta over deres motorsykkel utbetalinger, kan du se på nettet. Craigslist kan ha noen liste over folk i ditt område som ønsker å kvitte seg med sine motorsykler og både Yakaz og selge en sykkel har annonser fra folk som ønsker å overføre sine sykler til noen som kan ta over utbetalingene.
2

Sjekk med utlåner som finansierer lån for å se om de tillater lån overføringer. Noen långivere faktisk gi metoder for å overføre lånet for en motorsykkel inn navnet på en annen kjøper.
3

Utarbeide en juridisk kontrakt som sier vilkårene i betaling avtale. Kontrakten bør angi den totale mengden av utestående lån, betalingen at du er forventet å gjøre hver måned og at personen hvis navn står på lånet går med på å overføre motorsykkel tittelen til deg ved gjennomføring av lån betaling. Også inneholde opplysninger om motorsykkelen, som type, VIN og registreringsnummer.
4

Signer kontrakten foran en notarius. Notarius bekrefter begge signaturer, som beviser at den nåværende eieren av motorsykkelen signert kontrakten, som gir deg litt mer rettssikkerhet.
5

foreta betalinger i tide. Hoppe betalinger eller gjøre dem sent kan annullere vilkårene i kontrakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106774.html

Previous:
Next:

motorsykler