Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Idle skruer på en forgasser

Din motorsykkel er avhengig av en riktig blanding av luft og drivstoff til makten sin motor . Denne blandingen er styrt av forgasseren , som trekker luft inn i en kanal som kalles en venturi og blander seg med gass før vi går inn i motoren . Står stille, må luften passere gjennom en liten åpning mellom strupeventilen og venturien , slik at en liten mengde av blandingen inn i motoren og tillater motorsykkelen på tomgang. Ved tomgang, blir strupeventilen styres av forgasseren sin uvirksom skrue , øke eller senke tomgangshastighet ved å åpne eller stenge ventilen . Du trenger
skrutrekker , flat -head
Vis flere instruksjoner
en

Place din motorsykkel i nøytral og starte motoren . La motoren gå i noen minutter å varme opp . Når varm , legg merke til motorsykkelens motor tomgang. De fleste motorsykler krever en tomgang på 1100 til 1300 RPM ( omdreininger per minutt) til å fungere ordentlig på stedet hvil.
2

Vri tomgangsskruen sakte med en skrutrekker , vri skruen mot klokken for å senke motorens turtall eller med klokken for å øke turtallet . Slutte å justere skruen når turtelleren viser ønsket turtallsområde .
3

Twist gassen åpne et par ganger og observere turtelleren nål som turtallet visne . Nålen skal returnere til ønsket tomgang. Hvis ikke, justere tomgang og teste den igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106775.html

Previous:
Next:

motorsykler