Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Busa Svingarm

Kjent som en av de raskeste serieproduserte motorsykler som noensinne er bygget, har Suzuki Hayabusa en kultstatus blant MC-entusiaster. Denne store sylindervolum sport sykkel entret scenen i 1999 og slått motorsykkel verden opp ned. Den fikk en betydelig utforming oppdatering i 2008. Det var sju år før en rival produsent, Kawasaki, introduserte ZX-14 som den eneste direkte konkurrent til Hayabusa. Hayabusas er ofte tilpasset av entusiaster, spesielt for dragracing. Som sådan, mange Hayabusas har sine swingarms, den komponent som støtter bakhjulet, erstattet med et bredere eller lengre. Du trenger
Motorsykkel stå
Metric socket sett
Momentnøkkel
Shop manuell
Chain klippe og bli med verktøy (Suzuki verktøyet 09922-22711)
Svingarm pivot thrust adjuster socket skiftenøkkel (Suzuki verktøyet 09940-14970)
Hexagon socket, 24 mm (Suzuki verktøyet 09900-18740)
Vis flere instruksjoner
Kutte Drive Chain
1

Monter spesielle kjedet klippe og bli med verktøy som per verktøyets instruksjoner. Dette verktøyet er nødvendig for å kutte kjedet, som er det første trinnet i prosessen med svingarm fjerning.
2

Plasser kjedet mester kobling i holderen del av verktøyet. Plasser forsiktig justering bolt og trykket bolt av verktøyet over kjede ledd og stram begge boltene en gang justert.
3

Press via trykket bolten ved å dreie den med bar delen av den spesielle kjede verktøyet. Som du gradvis skru trykket bolt, vil du til slutt tvinge ut kjeden felles pin.
4

Fjern kjeden felles pin. Lagre denne felles pin på et trygt sted som det vil være nødvendig å montere kjeden. Fjern kjedet fra motorsykkelen, være forsiktig så du ikke riper eller skader forbundet deler som tannhjul.
Fjerne bakhjul
5

Løsne bakakselen bolt med en lang håndteres skralle og metriske socket. En lang håndteres skralle vil tillate deg å generere den nødvendige kraft for å løsne bakakselen bolt.
6

Støtt motorsykkel via en jack stativ eller annen metode og heve bakhjulet opp fra bakken. Vær forsiktig når du jekker en motorsykkel av bakken og sørg for å ha egnet som middel til å støtte Hayabusa slik at den ikke velter og forårsaker skade.
7

Fjern aksel mutteren helt og nøye trekke akselen gjennom den andre siden av det bakre hjulet. Unngå å bruke for mye kraft på akselen.
8

Manøver bakhjulet som å fjerne den fra svingarm forsamlingen. Dette kan ta litt manipulasjon som bakhjulet er designet for å passe tett.
9

Place et stykke papp mellom de bakre bremseklosser i bremsekalippernes. Dette er hindre at kalipere stempler fra overextending hvis den bakre bremsepedalen ved et uhell. Trekk bremsekalippernes bort og midlertidig feste den til en praktisk plassering, for eksempel foten pinne, med et stykke wire. Dette vil flytte både bøylen og brems linje ut av veien og unngå å måtte fjerne bremsen linje fra målepunktet.
Fjerne Svingarm
10

Demonter side og bak nedre dekselet bolter med en umbraconøkkel. Boltene er plassert nær bunnen av Hayabusa motor. Finn og fjern de to regulator /likeretter bolter, som ligger nær den øverste delen av bakhjulsopphenget.
11

Finn den bakre støtdemper lavere montering bolt og fjern skrue og mutter. Finn den nærliggende pute spaken montering mutter og bolt og fjerne dem helt. På dette punktet løftes bensintanken å få adgang til den øvre festebolt og mutter til den bakre støtdemperen. Fjerne både mutter og bolt. Skyv den bakre støtdemper ned gjennom bunnen av motorsykkelen
12

Løsne svingarm pivot aksellåsen-nut med svingarm pivot thrust adjuster pipenøkkel (Suzuki verktøyet 09940-14970).. Fjern låsemutteren. Holder svingarmen pivot akselen med 24 mm-kontakten, fjern svingarm pivot mutter, ta vare å unngå skade på motorpanseret. Pivot mutter ligger nær girspaken.
13

Fjern svingarm pivot akselen forsiktig. Fjern svingarmen fra motorsykkelen. Når svingarmen er klar av motorsykkelen, fjerne puten spaken og pute stenger ved å løsne og fjerne muttere og bolter av hver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111352.html

Previous:
Next:

motorsykler