Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Shovelhead Rocker Bokser

Harley-Davidson introduserte Shovelhead motor konfigurasjon i 1966. Ment som en erstatning for den lange-serving Panhead konfigurasjon, stammer den sitt navn fra spade-formede rocker boksene på toppen av sine sylindere. Den Shovelhead enn nyere motorer lar deg utføre praktisk talt alle reparasjon eller vedlikehold oppgave hjemme med bare grunnleggende verktøy. Fjerne rocker boksene for å skifte tetningslistene er en slik oppgave du kan utføre selv uten å besøke en mekaniker. Du trenger
Phillips skrutrekker
Spårskruvmejsel
Gass container
Myk klut eller håndkle
Allen fastnøkkel
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

1.

Kontroller motorsykkelen er kaldt, ikke utføre denne oppgaven umiddelbart etter en tur. Slå av bensinkranen under bensintanken, og slå av sykkelens tenning. Løft setet ved å slippe fangsten, og bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne både elektriske kontakter fra batteriet.
2

Løsne klemmen rundt bensinslangen med en flat skrutrekker, og ta av slangen fra bensinkranen. Tømme gassen fra tanken inn i en container. Fjern de fremre og bakre festeboltene fra bensintanken, og koble bensinmåler linje hvis sykkelen din har en.
3

Løft gasstanken av motorsykkelen, og sette den ned på en flat, jevn overflate dekket med en myk klut eller håndkle for å hindre markerer finish. For best resultat, la gasstanken på et kjølig, godt ventilert sted.
4

Fjern boltene som forbinder rocker dekselet til resten av motoren ved hjelp av en umbraconøkkel. Arbeid fra foran til bak på en sylinder av gangen. Når du har fjernet alle boltene, bør du være i stand til å løfte av lokket og fjern pakningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111437.html

Previous:
Next:

motorsykler